Mouria (5)

Ως Πρόεδρος της κοινότητας Μουριάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμο Πύλης, τις Αντιδημαρχίες και τις Υπηρεσίες του για την έως τώρα άψογη συνεργασία μας.

  1. Το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν έργα καθαρισμού ρεμάτων στα όρια του οικισμού, με σκοπό την διευκόλυνση εξόδου των υδάτων από τον οικισμό και την καθαριότητα στις όχθες.

2. Αντικαταστάθηκαν αρκετές καμένες λάμπες στον νυχτερινό φωτισμό του οικισμού.

3. Αποκαταστάθηκε ο φωτισμός του κοιμητηρίου της κοινότητας.

4. Πραγματοποιήθηκαν καθαρισμοί σε πλατείες, νηπιαγωγείο, δρόμους και εντός του χώρου του κοιμητηρίου.

5. Συνεχίστηκε το πρόγραμμα στειρώσεων των αδέσποτων σκύλων.

6. Πραγματοποιήθηκαν και προγραματίστηκαν εργασίες σε συνεννόηση με τους αρμόδιους αντιδημάρχους και προϊσταμένους των υπηρεσιών κατόπιν αποφάσεων του τοπικού συμβουλίου.

7. Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στη Διοίκηση και τα μέλη του ΟΚΠΑΔ, για την στήριξη που δείχνουν στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

8. Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στο » βοήθεια στο σπίτι » για την στήριξη που προσφέρουν στους δημότες που το έχουν ανάγκη και για την άψογη συνεργασία μας.

9. Πραγματοποιήθηκαν εργασίες άμεσης αποκατάστασης προβλημάτων στο δίκτυο ύδρευσης. Η κοινότητά μας έχει σε εκκρεμότητα πολλά μικρά και μεγάλα έργα που σκοπό έχουν την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της.

Ευελπιστούμε μόνο στην καλή συνεργασία και τον σωστό προγραμματισμό με τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου για την αποκατάστασή τους.

Ευχαριστούμε θερμά λοιπόν Κύριε Δήμαρχε, Κύριοι Αντιδήμαρχοι, Κύριοι προϊστάμενοι των Υπηρεσιών και αγαπητοί δημοτικοί υπάλληλοι…

.Καλή δύναμη, καλή συνεργασία και σίγουρα έπεται και συνέχεια στο δύσκολο έργο μας!!!

Με τιμή

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Μουριάς

Δημήτριος Γιαννουλάκος

Mouria (1)

Mouria (2)

Mouria (3)

Mouria (4)

Mouria (6)

Mouria (7)

Mouria (8)

Mouria (9)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

ΑΠΣ Τρίκαλα- Ελληνορωμαϊκή πάλη: Ο προπονητής μας… ο δάσκαλός μας

Προπονητής: αυτός που προετοιμάζει συστηματικά αθλητή.  Δάσκαλος: αυτός που καθοδηγεί και …