Ast Dnsi trikalwn

Την Τρίτη 23 Απριλίου 2019, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Τρικάλων, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκε η 6η  τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, στο οποίο μεταξύ άλλων συζητήθηκε ως θέμα ημερησίας διάταξης και η ΔΩΡΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ που βρίσκεται στην περιοχή του Ριζαριού και ανήκει στον Δήμο Τρικκαίων, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Μετά την εισήγηση του κ. Δημάρχου και ενημέρωση που έγινε από την αρμόδια υπάλληλο του Δήμου τοποθετήθηκαν  οι επικεφαλής των συνδυασμών και αποφασίστηκε η έγκριση της εν λόγω δωρεάς.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Δήμαρχο κ. ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ Δημήτριο και σε όλο το Δ.Σ. του Δήμου Τρικκαίων, στον Διευθυντή της Δ.Α. Τρικάλων κ. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, στον Σύλλογο Νέων και Γονέων ¨Αγ. Γεώργιος Ριζαριού¨ και σε όλους εκείνους που συνετέλεσαν στην επιτυχή έκβαση όλης αυτής της προσπάθειας.

Η ημέρα αυτή είναι ιστορική για όλους τους αστυνομικούς της Δ.Α. Τρικάλων.

Το πρώτο βήμα έγινε.

Ελπίζουμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, με την προσδοκώμενη πολιτική βούληση, το όραμα-όνειρο  της ανέγερσης κτιρίου θα γίνει πραγματικότητα.

Με Τιμή
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
   
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Ιωάννης ΚΟΥΚΟΥΣΟΥΛΗΣ Γρηγόριος
Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Μιχαλάκης: Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους για τη Θεσσαλία!

Θα ήθελα να συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα για τη νίκη τ…