aneksartiti

«Αγαπημένοι μας συνδημότες,

Φίλες και φίλοι,

Στη λήξη αυτού του όμορφου ταξιδιού στα πρωτόγνωρα για εμάς μονοπάτια της τοπικής αυτοδιοίκησης που ξεκίνησε κάποιους μήνες πριν, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον καθένα και την καθεμία από εσάς, που μας τιμήσατε με την ψήφο σας στις εκλογές της περασμένης Κυριακής.

            Ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα, για ένα ήμασταν σίγουροι από την αρχή…. Ότι θα βγαίναμε κερδισμένοι από αυτή την διαδρομή…. Γιατί η επαφή που αναπτύξαμε μαζί σας, η προσήλωση μας στους προβληματισμούς σας, αλλά και η αναμέτρηση με τους εαυτούς μας για την ικανότητά μας να διαχειριστούμε προς όφελος αυτού του τόπου τα αμέτρητα καλά του, αλλά και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του και των προβλημάτων των συνδημοτών μας, υπήρξαν για μας η μεγαλύτερη νίκη….

            Ευελπιστούμε την  επόμενη μέρα, να ενταθούν οι προσπάθειες  για μια σειρά έργων, δράσεων και παρεμβάσεων, για  τον τόπο μας, προς όφελος του συνόλου των συνδημοτών μας…..

Στις προσπάθειες αυτές σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συμπορευθούμε με τους εκλεγέντες και με το σύνολο των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως αυτό θα διαμορφωθεί, επιδιώκοντας από κοινού το καλύτερο δυνατό για τον τόπο μας».

Με τιμή

Τα μέλη της «Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας» Τ.Κ. Πύλης

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Πύλη: «Έφυγε» από τη ζωή η Βιργινία Τσιγκαρίδα

ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα, γιαγιά και θεία ΒΙΡΓΙΝΙΑ ΤΣΙΓΚΑΡΙΔΑ ΕΤΩΝ 91 Θανούσα κηδεύ…