Dimitra (1)

Οι αθλητές της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Δήμητρα/Απόλλων (και άλλων Ακαδημιών) συμμετείχαν το Σαββατοκύριακο 19-20 Απριλίου στη διημερίδα ανίχνευσης ποδοσφαιρικού ταλέντου στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας όπου έγιναν εργομετρικά τεστ από τον προπονησιολόγο Σπύρο Μυλωνά.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και χωρίς αλλά και παιχνίδια τα οποία αξιολόγησε ο σκάουτερ του ΠΑΟ Γιώργος Μακρής ενώ παρακολούθησε και το Α’ ημίχρονο του αγώνα Δήμητρα/Απόλλων – Σαράγια για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΤ.

Το Σάββατο το απόγευμα διεξήχθη εργομετρικός έλεγχος και παιχνίδια για αθλητές που γεννήθηκαν από το 2005 έως το 2009 και τη Κυριακή το πρωί για τους γεννηθέντες 2004 ως 2001. Βγήκαν αρκετά συμπεράσματα τα οποία θα βοηθήσουν τους αθλητές στη μετέπειτα ποδοσφαιρική τους πορεία, ενώ το έμπειρο “μάτι” του κ. Μακρή ακτινογράφησε όλα τα παιδιά, μίλησε μαζί τους καθώς και με τους γονείς για την εκπαίδευση των αθλητών καθώς και τις συνθήκες δουλειάς στη Παιανία.

Ο κύριος Μακρής σημείωσε αρκετούς ποδοσφαιριστές στο μπλοκάκι του, τους οποίους είτε άμεσα είτε έμμεσα θα προσκαλέσει στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας για επιπλέον δοκιμαστικά, ενώ όλη η Ακαδημία της Δήμητρας Απόλλων προσκλήθηκε την επόμενη αγωνιστική σεζόν για αγώνες στην Αθήνα.

Ποδοσφαιρική πανδαισία υπήρξε αυτό το Σαββατοκύριακο στις τάξεις της Ακαδημίας της Δήμητρας αφού σχεδόν όλα τα τμήματα συμμετείχαν σε αγώνες των Πρωταθλημάτων υποδομής της ΕΠΣ Τρικάλων αλλά και σε φιλικά παιχνίδια που έγιναν στη Μπαλκούρα με την Αναγέννηση Καρδίτσας και την Ακαδημία 1.

Dimitra (2)

Dimitra (3)

Dimitra (4)

Dimitra (5)

Dimitra (6)

Dimitra (7)

Dimitra (8)

Dimitra (9)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού στο Ανθηρό. Σώος στην υγεία του…

(φωτό, Αρχείου) Ολόκληρη επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού, έχει στηθεί από σήμερα το απόγευμα…