podilatikos (1)

Αυτό το Σαββατοκύριακο 17&18 Μαρτίου, διεξάχθηκε το τοπικό πρωτάθλημα ΜΤΒ,  στον λόφο προφήτη Ηλία. Ο Π.Σ. Τρικάλων ήταν συνδιοργανωτής  με την Τ.Ε. Κεντρικής Ελλάδας και από οργανωτικής πλευράς η διοργάνωση ήταν άριστη.

21 Μικροί και μεγάλοι ποδηλάτες από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων, αγωνίστηκαν με πάθος και κέρδισαν αγωνιστικές εμπειρίες και επιτυχίες στο πρωτάθλημα ΜΤΒ κεντρικής Ελλάδας. Με 4 μετάλλια και πολλές θέσεις στις πρώτες εξάδες των βάθρων, οι  ποδηλάτες μας έδειξαν για ακόμη μια φορά το ταλέντο τους στην αγωνιστική ποδηλασία.

Ο Τσατσαρώνης Κων/νος αναδείχτηκε πρωταθλητής κεντρικής Ελλάδας στην κατηγορία παμπαίδων και η Ντάκου Εύα  πρωταθλήτρια στην κατηγορία μίνι μεγάλα κορίτσια. Από ένα χάλκινο μετάλλιο 3η θέση κατέκτησαν, ο Κουτσιβέτας Κων/νος στην κατηγορία Παίδων και η Σούλιου Κέλλυ στην  κατηγορία μίνι μεγάλα κορίτσια.

Ειδικότερα στην κατηγορία των παμπαίδων είχαμε 6 αθλητές μας στην πρώτη δεκάδα με 1ο τον Τσατσαρώνη Κων/νο, 4ος Λαγός Περικλής, 5ος Ποτήρης Νίκος,  6ος Τυφαρίκης Άγγελος, 7ος Μπαλός Κων/νος  και 9ος Μπέντας Γρηγόρης. Επίσης, 14ος Ντάκος Απόστολος, 15ος Καρατζούνης Νικόλαος, 21ος Ραμιώτης Ραφαήλ και 22ος Γεωργούλας Θωμάς.

Στην κατηγορία Μίνι μεγάλα αγόρια και οι δύο συμμετέχοντες ήταν στην 6άδα.  4ος τερμάτισε ο Ζιντζόβας Ντίνος και 6ος ο Γεωργούλας Γιώργος.

Στην κατηγορία Μίνι μικρά αγόρια 7ος τερμάτισε ο Καραμπαγλίδης Κυριάκος και 8ος ο Πιπέρης Θάνος.

Στους Παίδες  3ος ο Κουτσιβέτας Κων/νος ,  8ος ο Μαχαιράς Κων/νος ,  10ος Τζέλης  Κων/νος και 12ος Τσιορλίδας Φάνης.

Τέλος στην κατηγορία Μάστερς ο Βαρσάνης Γιώργος τερμάτισε στην 9η θέση.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν στους αγώνες από τον   Π.Σ.Τρικάλων.

Σημαντική βοήθεια για την ομάδα παρέχουν και οι χορηγοί μας. Διάφορες επιχειρήσεις, που αγαπούν τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την ποδηλασία. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και αξίζει η αναφορά τους:  ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  STAVRAKIS (ελαστικά),  ΜΠΟΤΗΣ (πρατήρια υγρών καυσίμων),  ΚΑΛΛΙΑΓΡΑΣ (κρέατα), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  VO2MAX (καταφύγιο Κόζιακα), ΒΙΟΛΑΝΤΑ (μπισκότα),  Μιχαλίτση Μαρία (μονωτικά – οικοδομικά – υλικά),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Ο Π.Σ. Τρικάλων  συνεχίζει τις ποδηλατικές διοργανώσεις του και το επόμενο ραντεβού μας είναι στις 20 Μαΐου  στην «ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ 2018». Αγώνες για μικρές κατηγορίες που θα διοργανωθούν σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων στο κέντρο της πόλης.

podilatikos (2) podilatikos (3) podilatikos (4) podilatikos (5) podilatikos (6) podilatikos (7) podilatikos (8) podilatikos (9) podilatikos (10) podilatikos (11)

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Ανακοίνωση του Συνδυασμού «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών»

Στη  «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» λειτουργούμε πιστεύοντας στην δημιουργική σύνθεση των ιδε…