Dimitra Apollon
Κ12 , Κ10 , Κ8 και Κ6 ξαναμπαίνουν σε κανονικούς ρυθμούς καθώς μαζί με τα σχολεία μπορούν να ξεκινήσουν και προπονήσεις μετά την άρση της Γ φάσης των μέτρων από 1/6/2020 τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφαλείας όπως αυτά ορίζονται από τους ειδικούς .
Οι μικροί μας αθλητές θα έχουν ξανά την ευκαιρία να επιδοθούν στο αγαπημένο τους σπορ και να σμίξουν με τους συμπαίκτες/φίλους τους αλλά και τους προπονητές τους που τόσο καιρό είχαν στερηθεί λόγο των ειδικών καταστάσεων.
Λόγω των ειδικών περιστάσεων που έχουν διαμορφωθεί από την πανδημία , πρόθεση των υπευθύνων της ακαδημίας μας είναι να συνεχιστούν οι προπονήσεις μέχρι και τα τέλη Ιουλίου.
Απαραίτητες προϋποθέσεις για την συμμετοχή των αθλητών στην προπόνηση είναι οι εξής:
1. Οι γεννηθέντες 2008-2009 που έχουν εκδώσει δελτίο ΕΠΟ ( έπαιξαν δηλαδή στις Μικτές ΕΠΣΤ) πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση υπογεγραμμένη από παιδίατρο-παθολόγο και το ιατρικό ιστορικό αθλητή . Οι υπόλοιποι αθλητές προσέρχονται χωρίς προυποθέσεις σύμφωνα με τα μέτρα των αρμόδιων
2. Ατομικό μπουκάλι για νερό
Τέλος μετά το πρώτο 15ημερο του Ιουνίου οι προπονήσεις που είναι προγραμματισμένες Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 18.00 ενδεχομένως να ξεκινούν πιο αργά λόγω ζέστης.
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…