poukamiso

Και όμως έγινε αυτό που όλοι περιμέναμε! Φτιάχτηκε το πρώτο πουκάμισο που όταν το φοράς, δεν ιδρώνεις! Και το όνομα αυτού… «Apollo Dress Shirt».

Το πουκάμισο που βγαίνει σε πολλά χρώματα, ελέγχει την θερμοκρασία του σώματός σας. Το «Apollo» ονομάστηκε έτσι γιατί χρησιμοποιεί ύφασμα που επίσης χρησιμοποιούν οι αστροναύτες της Nasa για τη στολή τους. Σε μια ζεστή μέρα, το πουκάμισο «ανιχνεύει» την υψηλή θερμοκρασία του σώματος και την απορροφά χωρίς τα ενοχλητικά σημάδια του ιδρώτα. Σε μια κρύα μέρα,εξωτερικεύει την ζέστη που είχε αποθηκεύσει και την εκπέμπει για να σας ζεσταίνει.

Το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένο, είναι αρκετά ελαστικό. Και σαν να μην έφταναν αυτά, διαθέτει μια λεπτή έξτρα στρώση που αποτρέπει την είσοδο μικροβίων και πετυχαίνει την αποφυγή της άσχημης οσμής. Παρά την έξτρα επένδυση, είναι πιο άνετο από οποιοδήποτε πουκάμισο που κυκλοφορεί τώρα στην αγορά.

Αλλάζοντας τη θερμοκρασία του σώματός σας από 1 έως 2 βαθμούς, το πουκάμισο «Apollo» δεν μπορεί να σας στείλει στο Διάστημα, όμως σίγουρα μπορεί να κάνει θαύματα στην εξάλειψη του ιδρώτα!

newsit.gr

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: NowThis Future

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Το Σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», παρουσίασαν στο Μουζάκι, Μητσοτάκης – Σταϊκούρας

Το σχέδιο αποκατάστασης ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα «Daniel» και  «Elias», σε Σ…