a5

Με όλα τα μέτρα ασφάλειας και με τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου , τα μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα, των τμημάτων Κ14 και Κ16, μπήκαν και πάλι στο γήπεδο μετά από 2,5 μήνες διακοπής εξ΄αιτίας της πανδημίας του COVID-19.

Δειλά – δειλά ξαναρχίζουν οι προπονητικές δραστηριότητες μέχρι να επανέλθει η κανονικότητα στο ποδόσφαιρο . Για την ώρα , οι προπονήσεις είναι ατομικές καθώς αυτό αναφέρει η οδηγία. Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα με υπευθυνότητα και προσοχή απ΄ όλους για την επιστροφή στην προπονητική διαδικασία.

Πραγματοποιείται θερμομέτρηση και πλύσιμο χεριών πριν την έναρξη των προπονήσεων από τον υπεύθυνο του ιατρικού τιμ , λίστα παρουσίας, διατηρούνται τα μέτρα ασφαλείας , τήρηση αποστάσεων , κατά την προσέλευση, την διάρκεια της προπόνησης και την αναχώρηση, τα παιδιά έφεραν τις ιατρικές βεβαιώσεις και υπάρχουν αναρτημένες όλες οι οδηγίες. Τα αποδυτήρια έχουν απολυμανθεί αν και ακόμη απαγορεύεται η είσοδος σε αυτά.

Επίσης, γίνεται απολύμανση πριν και μετά την προπόνηση όλων των οργάνων αλλά και στις μπάλες και σε όλα τα όργανα που χρησιμοποιούνται. Τα παιδιά τα καλωσόρισαν και πάλι στο αθλητικό κέντρο Φλαμουλίου , ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Κώστας Καρακούσης, ο συνεργάτης του Μανώλης Κοτσίρας, ο προπονητής των δύο αυτών τμημάτων Στράτος Βατής , ο γυμναστής Γιώργος Μήτσας , ενώ είχε φροντίσει για την αρτιότητα και καθαρότητα των γηπέδων και των χώρων , ο υπεύθυνος του γηπέδου Αχιλλέας Μιχαήλ.

Επέστησαν στα παιδιά την προσοχή να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και να είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους , ενώ ανακοινώθηκε και ο τρόπος που θα διεξάγονται οι ατομικές προς το παρόν προπονήσεις , οι οποίες μπορούν να συμπεριλάβουν μπάλα και όργανα εκγύμνασης.

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας του Ερασιτέχνη Α Ο Τρίκαλα, θέλουν με αυτό τον τρόπο να κινηθούν με μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα στην επιστροφή των προπονήσεων με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια για όλους τους εμπλεκόμενους και να τηρηθούν στο απόλυτο οι προβλεπόμενοι κανόνες.

a6

a3

a2

a 1

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Την Παρασκευή στη Μουριά, η κεντρική ομιλία του Βάιου Καλύβα