ka

Στο Δημοτικό κλειστό επέστρεψαν μετά από 2,5 περίπου μήνες διακοπής και αποχής από τις δραστηριότητες λόγω του κορονοϊού, οι αθλητές της ομάδας μπάσκετ του Α Ο Τρίκαλα.

Οι ατομικές προπονήσεις σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ και τηρώντας όλα τα μέτρα, θα γίνονται ανά γκρουπ υπό την επίβλεψη του προπονητή Αλέξη Παναγιώτου. Ένα γκρουπ έκανε προπόνηση το πρωϊ και ένα το απόγευμα για να τηρούνται και οι αποστάσεις ασφαλείας.

Η ομάδα θέλει να είναι σε ετοιμότητα , καθώς ακόμη η ΕΣΚΑΘ δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τις προθέσεις, αν δηλαδή θα επικυρώσει βαθμολογίες και με ποιον τρόπο θα αναδείξει τον πρωταθλητή και την ομάδα που θα ανέβει στην Γ Εθνική, ή αν θα αποφασίσει να διεξαγάγει τα πλέι οφ ανόδου σύμφωνα με την αρχική προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Ακόμη δεν υπάρχει κάτι επίσημο και στον Α Ο Τρίκαλα, θα κάνουν τις προπονήσεις τους, αισιοδοξώντας ότι δεν θα υπάρχουν αδικίες στην τελική κατάταξη και θα δοθεί η ευκαιρία στις ομάδες που ήταν να παίξουν στα πλέι οφ να το πράξουν. Διοικητικά στελέχη της ομάδας υποστηρίζουν πως οι αγώνες και τα πρωταθλήματα, πρέπει να κερδίζονται στα γήπεδα.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Την Δευτέρα του Πάσχα, η «Γιορτή Αγάπης», από τον Σύλλογο Γυναικών Αγ. Βησσαρίωνα

Ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Βησσαρίωνα ΄ΤΟ ΔΟΥΣΙΚΟ¨ σας προσκαλεί στη ¨ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ ¨ τη Δε…