Emporikos Trikalwn

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων απέστειλε επιστολή στα μέλη του ενόψει των αρχαιρεσιών που θα πραγματοποιηθούν 8 & 9 Νοεμβρίου 2017.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Το 2017 είναι μια ακόμη χρονιά δοκιμασίας για όλους μας. Τα οχτώ χρόνια της κρίσης μας φέρνουν αντιμέτωπους με ένα πρόβλημα που συνεχώς μεγαλώνει και «μολύνει» όλο και περισσότερες επιχειρήσεις. Ζήσαμε οι περισσότεροι την μεγάλη πτώση στους τζίρους μας, αντιμετωπίσαμε την παντελή έλλειψη ρευστότητας, υποστήκαμε  τεράστιες φορολογικές και ασφαλιστικές επιβαρύνσεις και δυστυχώς αρκετοί συνάδελφοι υποχρεώθηκαν στο λουκέτο.

Οι ζωές μας κυριεύονται από την αγωνία της επιβίωσης. Η εξασφάλιση της επόμενης ημέρας είναι το βασικό ζητούμενο του κάθε συναδέλφου. Και εμείς οι έμποροι έχουμε μάθει να ζούμε με πίεση και ρίσκο. Προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα και μπορούμε να προσαρμοζόμαστε στις απότομες αλλαγές. Για οκτώ χρόνια δίνουμε έναν άνισο αγώνα, αδικούμαστε κατάφορα και καταφέρνουμε παρόλα αυτά να παραμείνουμε όρθιοι και αξιοπρεπείς.  

Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων τα τρία τελευταία χρόνια της θητείας της  μέσα στην κρίση, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.  Έφερε τα αιτήματα και τους αγώνες των εμπόρων στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Με επιμονή και πείσμα, με συγκεκριμένες προτάσεις και λύσεις, προσπαθεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των κρίσιμων προβλημάτων των επιχειρήσεων. Χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, με σταθερότητα, με στοιχεία, έχοντας πάντα ως στόχο τη στήριξη και την ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής μας.

Έχοντας πλήρη επίγνωση των υποχρεώσεων και των ευθυνών που έχει η θέση του Προέδρου, θα θεωρήσω ιδιαίτερη τιμή να δώσετε σ’ εμένα προσωπικά και σε όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ. την ευρεία στήριξή σας προκειμένου να συνεχίσουμε την προσπάθεια που  έχουμε ξεκινήσει μαζί.

Η επόμενη θητεία απαιτεί τη συμμετοχή και βοήθεια όλων, ώστε να αντιμετωπίσουμε με δυναμισμό τις προκλήσεις για το μέλλον του εμπορίου στον τόπο, στη πόλη μας.

Είμαι βέβαιος  και δεσμεύομαι γι’ αυτό πως με τους συμβούλους που θα επιλέξετε στις αρχαιρεσίες μας, στις 8 & 9 Νοεμβρίου θα υπηρετήσουμε με συνέπεια και ευθύνη τα συμφέροντα του κλάδου μας.

Σταθείτε δυναμικά δίπλα στον Εμπορικό Σύλλογο, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον σας να είστε υποψήφιοι και να συμμετέχετε μαζικά στις εκλογές μας, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική των εμπορικών επιχειρήσεων στην περιοχή μας».

                                      

 

                                          ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Μιχαλάκης: Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους για τη Θεσσαλία!

Θα ήθελα να συγχαρώ τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα για τη νίκη τ…