Arxiki

Επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε σήμερα Πέμπτη 19/10 στο σημείο του παράδρομου από Πηγή προς Τρίκαλα(στροφή «Αρβύθη»), όπου λίγο καιρό πριν, συνέβη το τραγικό δυστύχημα, κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ένας νεαρός άνθρωπος από την Πηγή.

Την επιμνημόσυνη δέηση τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης & Σταγών κ.κ. Χρυσόστομος, ο οποίος με το πέρας αυτής εξέφρασε στην οικογένεια του εκλιπόνοτος, τα ειλικρινή & βαθιά του συλλυπητήρια, ενώ ευχήθηκε παράλληλα, να μην συμβεί ξανά να θρηνήσει κανείς, τέτοιου είδους χαμό.

Στο σημείο της επιμνημόσυνης δέησης-διαμαρτυρίας, παραβρέθηκαν εκφράζοντας με τη σειρά τους τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια & ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κ. Μαράβας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων κ. Χρ. Σιμορέλης, δημοτικοί σύμβουλοι του Δ. Πύλης, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων & αρκετοί κάτοικοι της περιοχής.

Παράλληλα με την τελετή η σημερινή συγκέντρωση αποτέλεσε ταυτόχρονα & διαμαρτυρία των κατοίκων για την επικινδυνότητα του δρόμου & πιο πολύ στο συγκεκριμένο σημείο, ζητώντας στην ουσία ο παράδρομος αυτός να καταργηθεί, με την δημιουργία κόμβου λίγα μέτρα παραπάνω επί του βασικού αυτοκινητοδρόμου, που συνδέει τα Τρίκαλα με την Πύλη.

Δείτε παρακάτω σχετικό βίντεο…

 

IMG_0580 IMG_0581 IMG_0582 IMG_0586 IMG_0587 IMG_0588

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…