fprtoekskafeas (1)

Κανονικά στην κυκλοφορία μπήκες από χθες ο ολοκαίνουργος φορτοεκσκαφέας του Δ. Πύλης, με την άδεια στο συρτάρι του, έτοιμος να πιάσει δουλειά, όπου του ζητηθεί.

Το νέο μηχάνημα τύπου JCB, ήρθε μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», να επανδρώσει και ενσωματωθεί στον υπόλοιπο στόλο της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πύλης, έχοντας ως αποστολή του εκσκαφές, κατασκευές, διανοίξεις φορτώσεις, συντηρήσεις κλπ.

Με σπαστό διαφορικό, διαθέτει εξαιρετική ευελιξία, ιδίως σε περιορισμένους χώρους, λαβαίνοντας υπ’ όψιν κάποιος & το ανάγλυφο της γεωγραφικής περιοχής του Δήμου και συνδυάζοντας επιτυχώς το «2 σε 1», βάζει ψηλά τον πήχη, για τον σκοπό που έχει κληθεί να υπηρετήσει.

Σε συνδυασμό με το πολυμηχάνημα(αλατιέρα, αποχιονιστικό) που ο Δήμος προμηθεύτηκε μέσω του ίδιου προγράμματος πριν λίγο καιρό, του οποίου η κυκλοφορία αναμένεται του οσονούπω, έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον τομέα της Πολιτικής Προστασίας, σε καταστάσεις κινδύνων από καταστροφές φυσικών φαινομένων, των οποίων συχνά έχουμε γίνει μάρτυρες.

fprtoekskafeas (2)

fprtoekskafeas (3)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Μάκης Παπαγεωργίου: Με τον «σταυρό» σου αυτή τη Κυριακή, κερδίζουμε το μέλλον μας και πάμε τον τόπο μας μπροστά

Με τον «σταυρό» σου αυτή τη Κυριακή μου δίνεις δύναμη. Δύναμη να συνεχίσω να δουλεύω για ε…