Arxiki

Το Κέντρο Υγείας & το Α.Τ. Πύλης, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων κ. Χρήστος Σιμορέλης. Μία επίσκεψη που εκτός του εθιμοτυπικού, ενημερωτικού χαρακτήρα, είχε να κάνει & με την παρέμβαση του βουλευτική, όσον αφορά στο Κ.Υ., με τα μηχανήματα αιματολογικών εξετάσεων & πιο συγκεκριμένα με την παραμονή του Βιοχημικού Αναλυτή, ύστερα & από σχετικό έγγραφο της 5ης ΥΠΕ, που κάνει αναφορά για λήξη της σύμβασης με την διαχειρίστρια εταιρεία, που προέβλεπε την έως τώρα παραμονή του στα Κ.Υ., αρμοδιότητας της 5ης ΥΠΕ.

Θέμα το οποίο ετέθη από πλευράς βουλευτή & στον καθ’ ύλην αρμόδιο Δ/τή της 5ης ΥΠΕ κ. Νέστορα Αντωνίου, σε συνάντησή τους στη Λάρισα, κατά την οποία ο κ. Σιμορέλης ανέλυσε διεξοδικά τα προβλήματα που θα προκύψουν με την μη ανανέωση της σύμβασης με την διαχειρίστρια εταιρεία, για τους κατοίκους των περιοχών που τα Κ.Υ. εξυπηρετούν αυτή τη στιγμή, ζητώντας τη δυναμική παρέμβαση από πλευράς Δ/σης της 5ης ΥΠΕ.

Επίσης στον κ. Σιμορέλη δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσει & με το Δ/ικό, Νοσηλευτικό & Ιατρικό προσωπικό του Κ.Υ. Πύλης, από τους οποίους ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα, που αφορούν κυρίως στην έλλειψη προσωπικού & στην αναβάθμιση των κτιριακών εγκαταστάσεων, που δυσχεραίνουν την λειτουργία του.

Ζητήματα για τα οποία ο βουλευτής υποσχέθηκε την στήριξή του προς επίλυσή τους, κάτι το οποίο θα φανεί άλλωστε άμεσα & με την δρομολόγηση, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, του έργου «Αναβάθμιση Κτιριακών Εγκαταστάσεων Κέντρου Υγείας Πύλης Τρικάλων» προϋπολογισμού 475.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και εθνικούς πόρους, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων & αφορά στο εσωτερικό του κτιρίου και ειδικότερα την επίλυση των προβλημάτων της υγρασίας, των εκτεταμένων φθορών των δαπέδων και της ομαλής λειτουργίας των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Στη συνέχεια ο κ. Σιμορέλης επισκέφθηκε το Α.Τ. Πύλης, όπου είχε συνάντηση με τον Δ/τή κ. Χρ. Παπαδογιάννη, από τον οποίο ενημερώθηκε για θέματα της αρμοδιότητάς του, ενώ για την φημολογούμενη «φυγή» του Α.Τ. από την Πύλη, ο κ. Σιμορέλης δήλωσε πως… «Κάτι τέτοιο δεν τίθεται σε καμία περίπτωση!»

 

DSC08667 DSC08668 DSC08669 DSC08671 DSC08673 DSC08675 DSC08676 DSC08678 DSC08679 DSC08680 DSC08682

 

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Λιλή: «Έφυγε» από τη ζωή ο Αθανάσιος Γαλάνης

ΚΗΔΕΙΑ Τον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και θείο ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΓΑΛΑΝΗ ΣΥΝΤ/ΧΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΕΤΩΝ 9…