campus bus (2)

ο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μετεώρων, στο πλαίσιο στήριξης δράσεων που στοχεύουν στην τόνωση της απασχόλησης και τη στήριξη ειδικών πληθυσμιακών ομάδων, διοργάνωσε με επιτυχία την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Καλαμπάκας, δωρεάν σεμινάριο εκπαίδευσης ενηλίκων ανέργων δημοτών στις εναλλακτικές μορφές εύρεσης εργασίας.

Το σεμινάριο πραγματοποίησε το Freelance CampusBus, ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα και παραδίδει σεμινάρια εκπαίδευσης σε online πλατφόρμες εύρεσης εργασίας(π.χ Upwork, Freelancing κλπ). Οι συμμετέχοντες, που πρέπει να είναι γνώστες της Αγγλικής γλώσσας, μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες για να εργάζονται ως ελεύθεροι επαγγελματίες εύκολα και γρήγορα από όπου και αν βρίσκονται παρέχοντας τις υπηρεσίες τους.

Οι υπηρεσίες που ζητούν οι εργοδότες είναι όλες απομακρυσμένες, χωρίς να χρειάζεται η φυσική παρουσία του συνεργάτη και αφορούν projects μικρής διάρκειας όπως η μετάφραση, επεξεργασία λιστών, το data entry κλπ. Το CampusBus μαθαίνει στους συμμετέχοντες να φτιάχνουν ένα δυνατό προφίλ, να κλείνουν projects στις πλατφόρμες, να τα υλοποιούν αποτελεσματικά λαμβάνοντας καλές κριτικές και να είναι ασφαλείς ώστε να αυξήσουν τη ζήτηση τους συνεπώς και το εισόδημα τους. Μετά τη συμμετοχή τους οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και mentoring από ειδικούς.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μετεώρων εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020», συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και βασίζεται σε τρεις πυλώνες που είναι η υποδοχή, ενημέρωση και η υποστήριξη των πολιτών, η συνεργασία με υπηρεσίες και φορείς της πόλης και τέλος η παροχή υπηρεσιών που έχουν ως στόχο τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου  και διασφαλίζουν την κοινωνική ένταξη των πολιτών.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας στην Διεύθυνση: Ηπείρου και Πυθαγόρα (ισόγειος χώρος 4ου Νηπιαγωγείου Καλαμπάκας), τηλέφωνο επικοινωνίας 24320 78661, e-mail: kentro_koinotitas@dimosmeteoron.comώρες λειτουργίας: καθημερινά 7:00- 15:00.

campus bus (1)

campus bus (3)

campus bus (4)

campus bus (5)

Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Μια μοναδική ορχήστρα για μια μοναδική συναυλία! Το μουσικό σύνολο  Ricciotti από την Ολλανδία στην Καλαμπάκα!

26 Οκτωβρίου 2023 – 17:00 , ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ Το σύνολο Ricciotti είναι μια συμ…