Mantalia (2)

Σήμερα 3 Μαΐου 2019 η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Μανταλιά Παναγιώτα με τον συνδυασμό «Συμμαχία ΥΠΕΡ των πολιτών» του κ. Αγοραστού, πραγματοποίησε επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της Πύλης και στα καταστήματα της περιοχής συνεχίζοντας τις επαφές της  στα πλαίσια της προεκλογικής της εκστρατείας.

Η υποψήφια συζήτησε με τους παραγωγούς και τους καταναλωτές τα προβλήματα που τους απασχολούν. Προβλήματα που είναι έντονα σε μια ορεινή περιοχή όπως είναι αυτή του Δήμου Πύλης. Προβλήματα όπως η ανεργία, η έλλειψη ανταγωνιστικότητας, η μειωμένη ανάπτυξη της περιοχής βρέθηκαν στο πεδίο των συζητήσεων. Παράλληλα συζητήθηκαν πιθανές λύσεις και προτάσεις οι οποίες θα είναι εφικτό να υλοποιηθούν με συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και του Δήμου Πύλης.  Η υποψήφια έχοντας καταγωγή από χωριά του δήμου Πύλης κατανοεί και γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα της περιοχής.

Παράλληλα συνάντησε και συνομίλησε με τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Κολίτσα Αποστόλη και κατοίκους του Κοτρωνίου για θέματα τις επικαιρότητας και τις πολιτικές εξελίξεις. Ως συνέχεια της σημερινής περιοδείας της έδωσε και δέχτηκε ευχές με τον νυν δήμαρχο κ. Μαράβα, τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Βαλάντη Τσιούτσια, καθώς και με εκπροσώπους του  υποψηφίου δημάρχου κ. Θεόδωρου Χήρα.

Mantalia (1)

Mantalia (3)

Mantalia (4)

Mantalia (5)

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …