Papadopoulos Arxiki

Στο δημοτικό Κατάστημα Δήμου Πύλης, βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων κ. Σάκης Παπαδόπουλος, επισκεπτόμενος μετά της συζύγου του τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κώστα Μαράβα.

Αρχικά το ζεύγος Παπαδόπουλου απηύθυνε στον Δήμαρχο εγκάρδιες ευχές για τον επικείμενο γάμο του γιου του Δημάρχου, Στέφανου στις 19 τρέχοντος, ενώ στη συνέχεια ο κ. Παπαδόπουλος ενημερώθηκε πάνω σε θέματα που αφορούν στο Δήμο.

Από τα βασικά θέματα για το οποία ο βουλευτής ενημερώθηκε διεξοδικά διά του Δημάρχου & των αρμόδιων Αντιδημάρχων, ήταν για την  «μετά περίοδο» υπογραφής, (που έλαβε χώρα προ ημερών), της ΑΕΠΟ για τον Υ/Σ Μεσοχώρας, από τον αρμόδιο Υπουργό κ. Φάμελλο, ποιες οι προκύπτουσες άμεσες ενέργειες & ενδεχομένως τυχόν δυσκολίες που θα προκύψουν & πώς αυτές θα ξεπεραστούν, ώστε το σημαντικότατο αυτό έργο να είναι μέσα στα προβλεπόμενα χρονικά όρια των 24-28 μηνών, για την λειτουργία του Υ/Σ, που τέθηκαν από ΔΕΗ & αρμόδιο Υπουργείο.

Ο Δήμαρχος κ. Μαράβας αφού ευχαρίστησε προσωπικά τον βουλευτή & όλους τους εμπλεκόμενους για την υπογραφή της ΑΕΠΟ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η υπογραφή της ΑΕΠΟ αποτελεί την θεμέλιο λίθο για την λειτουργία του Υ/Σ. Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας. Κύριο μέλημά μας, το καλύτερο δυνατό για τους κατοίκους».

Κατόπιν ο κ. Παπαδόπουλος ενημερώθηκε & για άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν στο Δήμο, θέματα σχετικά με το πολιτιστικό κομμάτι αυτού, θέματα Υγείας & Πρόνοιας, καθώς & για την πορεία & εξέλιξη μελετών που έχουν συνταχθεί από πλευράς Δήμου & είναι στο στάδιο της «ωρίμανσης», με τα αποτελέσματα να είναι ορατά οσονούπω.

Από την πλευρά του ο κ. Παπαδόπουλος υποσχέθηκε να παράσχει κάθε βοήθεια, στο μέτρο του δυνατού & των αρμοδιοτήτων που πηγάζουν εκ της θέσεώς του, ώστε κάθε θέμα να βρει τη λύση του.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ακόμη οι Αντ/ρχοι κ.κ. Κώστας Μπαλατσούκας & Σωτ. Χατζής, οι δημ. σύμβουλοι κα Ρούλα Οικονόμου & Ν. Τόλιας & τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Κώστας Παππάς & Θαν. Παππάς.

papadopoulos 1 papadopoulos 2

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Λουλούδια: Tips για την φύτευση και την φροντίδα τους

Σε ποιον δεν αρέσει ένας ανθισμένος κήπος ή ένα μπαλκόνι στολισμένο με γλάστρες όμορφων φυ…