D IEK Arxiki

Μετά από πρόσκληση της αναπληρώτριας Δ/ντριας του 2ου ΣΔΕ(Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας) φυλακών Τρικάλων κας Αθανασίας Τρικαλιώτη & της συμβούλου σταδιοδρομίας  αυτού κας Βασιλικής Ζώη, στο πλαίσιο του προγράμματος «Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας, Επαγγελματικού Προσανατολισμού & Κοινωνικής Επανένταξης», εκπαιδευτές & καταρτιζόμενοι του Δημόσιου ΙΕΚ Τρικάλων, συνοδευόμενοι & από τον Δ/ντή του Δ. ΙΕΚ κ. Προκόπιο Γκιμούσια, επισκέφθηκαν το 2ο ΣΔΕ φυλακών Τρικάλων.

Έγκλειστοι μαθητές του ΣΔΕ & καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ, σε από κοινού συνεργασία & με την βοήθεια των εκπαιδευτών τους, κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικα στεφάνια, ημερολόγια & γούρια. Επίσης πειραματίστηκαν σε διάφορες τεχνικές ζωγραφικής, αποτυπώνοντας  στο χαρτί με αρκετά ρεαλιστικό τρόπο, χριστουγεννιάτικα θέματα, όπως χιονάνθρωπο, δώρο, τοπία κλπ.

Ήταν μια μοναδική εμπειρία για τους εκπαιδευτές & τους καταρτιζόμενους  του Δ. ΙΕΚ να γνωρίσουν μια άλλη διάσταση του εκπαιδευτικού έργου,  του έργου που παράγεται στο 2ο ΣΔΕ.

Ο Δ/ντής, οι εκπαιδευτές & οι καταρτιζόμενοι του ΔΙΕΚ Τρικάλων, ευχαριστούν την Δ/νση του ΣΔΕ φυλακών Τρικάλων, καθώς  & την Δ/νση του Καταστήματος κράτησης, για την ευκαιρία που τους δόθηκε να ζήσουν την εμπειρία ενός διαφορετικού Σχολείου.

D IEK (1)

D IEK (2)

D IEK (3)

D IEK (4)

D IEK (6)

D IEK (7)

D IEK (8)

D IEK (9)

D IEK (10)

D IEK (11)

DIEK 20

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Μιχαλάκης: Επενδύουμε μαζί σε αυτή τη νέα αφετηρία!

Η Θεσσαλία και ο Νομός Τρικάλων βρίσκονται μπροστά σε μία καθοριστική περίοδο, με την επόμ…