foto

Αντιπροσωπεία του International Model Camp Meteora Wrestling Academy που φιλοξενείται αυτές τις μέρες στην Καλαμπάκα επισκέφθηκε εθιμοτυπικά το Δήμο Καλαμπάκας.

Την αποστολή, η οποία αποτελούνταν από τον εκπρόσωπο της οργανωτικής επιτροπής κ. Γιάννη Τζίκα, τους Ομοσπονδιακούς Προπονητές Πάλης κ. Ανδρέα Χριστοδουλάκη, κ. Παράσχο Δεσκουλίδη, κ. Δημήτριο Ψωμά και αθλήτριες της εθνικής ομάδας πάλης, υποδέχθηκε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού & Αθλητισμού Δήμου Καλαμπάκας κ. Κωνσταντίνος Ράντος.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην πορεία της διοργάνωσης, η οποία εξελίσσεται ομαλά και βάσει προγράμματος. Οι διοργανωτές εξέφρασαν τις ευχαριστίες προς το Δήμο Καλαμπάκας για την άψογη συνεργασία, ενώ προπονητές και αθλήτριες εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία, την οργάνωση και τις υψηλές παροχές, όπως η εργομετρική αξιολόγηση των αθλητών, η οποία σημειωτέον πραγματοποιείται για πρώτη φορά στο πλαίσιο αντίστοιχης διοργάνωσης.

Η ανταπόκριση των συμμετεχόντων, η άψογη συνεργασία των διοργανωτών και η στήριξη των τοπικών φορέων και επιχειρήσεων έβαλαν τα θεμέλια για τη καθιέρωση της διοργάνωσης Meteora Wrestling Academy στην πόλη της Καλαμπάκας. Ο Δήμος Καλαμπάκας πάντα στηρίζει κάθε οργανωμένη προσπάθεια υψηλών προδιαγραφών που προβάλει την περιοχή και αναβαθμίζει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…