d49a0b98e0442c04bd54a1fe35802ddb-2
  • Επίθεση δέχτηκαν ένας Εισαγγελέας και επτά Λιμενικοί κατά τη διάρκεια κατ΄οίκον έρευνας στα Εξάρχεια
  • Μαχαίρωσαν τον έναν λιμενικό στον μηρό
  • Κλήση για ενισχύσεις και παροχή βοήθειας δέχτηκε η αστυνομία

Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκαν άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμενικού Σώματος, οι οποίοι παρουσία Εισαγγελέα επιχείρησαν να ελέγξουν σπίτι στα Εξάρχεια.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Πέμπτης στελέχη της Ασφάλειας του κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά κατά τη διάρκεια ελέγχου στο λιμάνι εντόπισαν άτομο που είχε στην κατοχή του 200 γραμμάρια κάνναβης. Όταν τον ρώτησαν από που την προμηθεύτηκε, υπέδειξε το συγκεκριμένο σπίτι στη συμβολή Θεμιστοκλέους και Ερεσσού, στα Εξάρχεια.

Όταν το κλιμάκιο των Λιμενικών παρουσία Εισαγγελέα έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν δύο γυναίκες, ζυγαριά ακριβείας και ενάμιση κιλό ινδικής κάνναβης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, όταν αποχώρησαν μαζί με τις δύο γυναίκες δέχτηκαν επίθεση από ομάδα 40-50 αντιεξουσιαστών.

Μάλιστα, τον έναν λιμενικό τον τραυμάτισαν, μαχαιρώντάς τον στον μηρό,ενώ ο άλλος λιμενικός και ο εισαγγελέας έχουν δεχτεί χτυπήματα από τον όχλο με γροθιές και αντικείμενα.

Το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε κλήση για ενισχύσεις και παροχή βοήθειας.

Από την περιοχή μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει προσαγωγές, ενώ διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό τυχόν υπόπτων.

Πηγή:altsantiri.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Κ. Αγοραστός για debate: «Επιτελους ο κ. Κουρετας αποδέχτηκε να κάνουμε έναν ήρεμο και πολιτισμένο διάλογο για το αύριο της Θεσσαλίας»

Σε δήλωση του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός σχετικά με τη διεξαγωγ…