lefta-3

Μια σημαντική λεπτομέρεια για το επίδομα 800 ευρώ και την πληρωμή του αποκάλυψε η φοροτεχνικός Μάρα Μεθενίτη μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην ΕΡΤ

 Όπως είναι γνωστό οι διαδικασίες των αναστολών θα ξεκινήσουν στις 15/11/2020 και θα ολοκληρωθούν στις 24/11 για τις επιχειρήσεις που έχουν κλείσει υποχρεωτικά. Οι δε πληρωμές θα ξεκινήσουν από τις 27/11 και θα ολοκληρωθούν στις 3/12.

Για τους εργαζόμενους σε πληττόμενες επιχειρήσεις οι αιτήσεις θα γίνουν από τις 15/11 μέχρι και τις 3/12 και οι πληρωμές από το τέλος Νοεμβρίου, έως το τέλος Δεκεμβρίου, ανάλογα με το πότε έγινε η αίτηση.

Σε άλλες λοιπόν ημερομηνίες θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι των κλειστών επιχειρήσεων και σε άλλες οι εργαζόμενοι των πληττόμενων επιχειρήσεων.

 Μεταξύ 27/11 και 4/12 θα πάρουν τα χρήματα οι εργαζόμενοι στις ήδη κλειστές επιχειρήσεις, ενώ οι εργαζόμενοι σε πληττόμενες επιχειρήσεις θα πάρουν τα χρήματά τους μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου.

«Αυτή είναι μια μεγάλη αδικία, τι σημασία έχει από ποια επιχείρηση προέρχονται, αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν εργαστεί το ίδιο διάστημα και θα πρέπει να πάρουν όλοι γρήγορα τα χρήματά τους. Είναι μεγάλη αδικία κάποιος που είναι σε αναστολή όλο τον Νοέμβριο να πάρει τα χρήματά του στο τέλος Δεκεμβρίου.

 Σημειώνεται ότι όλα αυτά είναι σύμφωνα με τις ήδη ανακοινώσεις. Περιμένουμε τις σχετικές υπουργικές αποφάσεις, ώστε στις 15/11 όταν θα ανοίξει το σύστημα να μπορέσουμε να υποβάλλουμε τις αιτήσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Πηγή:ergasiakanea.eu
Load More Related Articles
Load More In Εργασία - Απασχόληση
Comments are closed.

Check Also

Με όλη την προσοχή στο Μαρούσι, ο ΑΣΚ

Το Σάββατο στις 7.00 μ.μ, οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον πρωταθλητή της περυσινής Eli…