silipsi

Συνελήφθη ως δράστης ένας 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της παράβασης του νόμου περί όπλων

Επιπλέον, συνελήφθη ένας 40χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Εξιχνιάστηκε μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας η ληστεία που διαπράχθηκε προχθές (21-01-2018) το μεσημέρι στη Λάρισα σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, προσωρινά υπευθύνου καταστήματος.

Συνελήφθη χθες (22-01-2018) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας ως δράστης, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας ένας 37χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, της κατοχής ναρκωτικών ουσιών και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Επιπλέον, συνελήφθη ένας 40χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο 37χρονος προσποιούμενος τον πελάτη εισήλθε σε κατάστημα «μίνι – μάρκετ», ιδιοκτησίας 34χρονης ημεδαπής και με την απειλή μαχαιριού σε βάρος του προσωρινά υπευθύνου του καταστήματος, αφαίρεσε από το χώρο του ταμείου το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών ο δράστης εντοπίστηκε στην οικία 40χρονου ημεδαπού στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, όπου αμφότεροι συνελήφθησαν.

Κατά τις νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • δύο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης,
  • μία τηλεκάρτα με υπολείμματα ηρωίνης,
  • το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε κατά τη ληστεία, καθώς και
  • μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας προκειμένου να διερευνηθεί τυχόν εμπλοκή των δραστών σε παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Κώστας Αγοραστός στα Τρίκαλα: Στις 15 Οκτωβρίου σας ζητάμε να  μας εμπιστευτείτε και να μας στηρίξετε – Όλα από την αρχή,  καλύτερα για όλους  

Τα Τρίκαλα, που παρείχαν ισχυρή στήριξη και ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του και στην ομά…