Ast Dnsi trikalwn

Συνελήφθησαν, χθες (04-01-2019) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο άτομα, ηλικίας 19 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, χθες (04-01-2019) το απόγευμα στα Τρίκαλα, οι δύο συλληφθέντες, από κοινού με 20χρονο συνεργό τους που αναζητείται, αρχικά αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία ενώ στη συνέχεια εισήλθαν σε άλλη οικία από ανασφάλιστη είσοδο, απ’ όπου και αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και ένα tablet .

Από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι την (05-07-2018) στα Τρίκαλα, ο 19χρονος συλληφθείς, από κοινού με 23χρονο συνεργό του, διέπραξαν μία περίπτωση κλοπής από οικία, από την οποία αφαίρεσαν ένα κόσμημα, καθώς και άλλη μία απόπειρα κλοπής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Κ. Μαράβας από Πύλη: Όσες οι χιλιάδες σταγόνες της αποψινής βροχής, τόσες & οι ψήφοι στην κάλπη του Συνδυασμού μας την Κυριακή!(βίντεο/φωτό)

«Γκρέμισε» το Πνευματικό Κέντρο της Πύλης ο Κώστας Μαράβας… Πρωτόγνωρη και απρόσμενη…