1-177

Συνελήφθησαν (4) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ζωοκλοπής

Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο περιπτώσεις ζωοκλοπής που διαπράχθηκαν σε περιοχές του νομού Λάρισας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν προχθές (20-04-2019) το βράδυ ως δράστες τέσσερα άτομα, ηλικίας 30, 32, 42 και 52 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ζωοκλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας σχετικά με κλοπή αμνοεριφίων, πραγματοποιήθηκε χθες (20-04-2019) το μεσημέρι έλεγχος στην επιχείρηση του 42χρονου, όπου εντοπίστηκαν (96) σφάγια αμνοεριφίων, εκ των οποίων τα (16) διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος είχε αφαιρέσει προχθές τις πρώτες πρωινές ώρες από περιφραγμένο αγρόκτημα στη Λάρισα με σκοπό να τα πουλήσει στον 52χρονο.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας προέκυψε επίσης ότι ο 42χρονος μαζί με τους άλλους τρεις δράστες χθες τις πρώτες πρωινές ώρες είχαν αφαιρέσει τα υπόλοιπα (80) αμνοερίφια από κτηνοτροφική μονάδα στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και τα είχαν εκφορτώσει στο Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 42χρονου.

Από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν συνολικά τα σφάγια αφαιρεθέντων αμνοεριφίων, το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους, το χρηματικό ποσό των (2.030) ευρώ και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…