silipsi

Εξιχνιάστηκαν άμεσα από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων τρεις περιπτώσεις κλοπών και συνελήφθησαν προχθές (16-02-2019) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, δύο άτομα, ηλικίας 45 και 50 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, οι δράστες διέπραξαν τρεις κλοπές από ισάριθμα σούπερ μάρκετ, αφαιρώντας συνολικά τρόφιμα, ποτά και είδη ενδυμάτων, μεταβαίνοντας σ’ αυτά με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο.

Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο συνεργών.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε στο όχημα των δραστών, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν νομότυπα, καθώς επίσης και ένα μαχαίρι, τα χρηματικά ποσά των (680) ευρώ και των (100) δολαρίων Η.Π.Α. και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Άτρωτος ο Μαράβας, μέσα από μια μεγαλειώδη νίκη! Δεν βρέθηκε ακόμη η «Αχίλλειος πτέρνα» του (βίντεο/φωτό)

«Άτρωτος» τελικά αποδείχτηκε για άλλη φορά και στην 3η κατά σειρά εκλογική μάχη, για την κ…