giatroi
«Την Κυριακή 21/10 πραγματοποιήθηκαν στον νόμο μας, όπως και στους περισσότερους νόμους της χώρας, οι εκλογές στον Ιατρικό Σύλλογο και για πρώτη φορά στα Τρίκαλα συμμετείχε το Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή με ψηφοδέλτιο για τους αντιπροσώπους στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, όπου και πέτυχε με 45 ψήφους να εκλέξει κι έναν αντιπρόσωπο, γεγονός εξαιρετικά ενθαρρυντικό κι ένα αποτέλεσμα που κρίνεται ικανοποιητικό. 
Το Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή αποτελεί ένα πανελλαδικό σχήμα εκατοντάδων εργαζομένων κι αγωνιζομένων γιατρών στο δημόσιο κι ιδιωτικό τομέα, που παρεμβαίνει και συμβάλλει σε όλες τις σοβαρές μάχες του ιατρικού κινήματος τα προηγούμενα χρόνια, όταν πολλοί έλεγαν ότι «δεν γίνεται τίποτε» ή ότι «πρέπει να δώσουμε χρόνο στη νέα κυβέρνηση», και συμμετέχει σε όλα τα κοινωνικά μέτωπα ενωτικά, μαζί με τα υπόλοιπα κομμάτια των αγωνιζόμενων εργαζομένων και ανέργων.
Θα συνεχίσει να ζει και να αναπνέει μέσα στους αγώνες της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας για μια καλύτερη ζωή έξω και πέρα από την καταστροφική πολιτική του μαύρου μετώπου κυβερνήσεων – Δ.Ν.Τ- ΕΕ – ΝΑΤΟ & κεφαλαίου.
Στους αγώνες των μαχόμενων γιατρών, σε κοινό βηματισμό με τη συντριπτική κοινωνική πλειοψηφία, για μια δημόσια και δωρεάν, υψηλού επιπέδου , υγεία σε κάθε κάτοικο της χώρας, άνεργο, ανασφάλιστο, μετανάστη, σε μια Ελλάδα ελεύθερη από μνημόνια κι επιτροπείες.
Θα συνεχίσουμε να δρούμε με αξιοπρέπεια, εντιμότητα κι αγωνιστικότητα, κόντρα στη μοιρολατρία και τον συμβιβασμό.
Κόντρα στα σκυμμένα κεφάλια στην εξουσία και στις πελατειακές σχέσεις, απέναντι στην τρομοκρατία που υφίστανται οι εργαζόμενοι υγειονομικοί, απέναντι στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό.
Ευχαριστούμε τους συναδέλφους και συναδέλφισσες γιατρούς για τη στήριξή τους και συνεχίζουμε αποφασιστικά για συνεχή και σταθερή, αμεσοδημοκρατική και ανοιχτή λειτουργία στον νομό μας ενός ενωτικού, μαζικού, μάχιμου σχήματος εργαζομένων στην υγεία». 
Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή Ν. Τρικάλων
22/10/2018
Load More Related Articles
Load More In Υγεία
Comments are closed.

Check Also

Διαμόρφωση και αλλαγές στο (νέο) Πάρκο Χλωρίδας και Πανίδας των Τρικάλων

Νέα διαμόρφωση, νέα μορφή, νέα όψη για το Πάρκο Χλωρίδας και Πανίδας (Forest Park – πρώην …