keraies-kinitis-tilefwnias

Μαχιά Βάσω 2 Της Βασιλικής Μαχιά

Στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας έγινε την Δευτέρα το απόγευμα η προγραμματισμένη συγκέντρωση πολιτών με πρωτοβουλία των κατοίκων της περιοχής   προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της πρόσφατης τοποθέτησης κεραιών κινητής τηλεφωνίας στη γειτονιά τους.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη. Στη συζήτηση που ακολούθησε εκφράστηκε έντονα η ανησυχία των κατοίκων για την επίπτωση της ακτινοβολίας των κεραιών στην υγεία τους, καθώς στην γύρω περιοχή υπάρχουν σπίτια, σχολεία, παιδική χαρά και το Εργατικό Κέντρο όπου καθημερινά παρακολουθούν μαθήματα αρκετοί άνθρωποι.

Ορίστηκε, μάλιστα,  πενταμελής επιτροπή η οποία προχώρησε στην ενημέρωση του Δημάρχου και στην συλλογή υπογραφών από τους κατοίκους της Καλαμπάκας. Ο Δήμαρχος της πόλης δεν ήταν ενήμερος για το θέμα, καθώς  έλειπε. Τους είπε πως είναι στο πλευρό τους, υπέγραψε και τους προέτρεψε να προσλάβουν έναν δικηγόρο και να κινήσουν τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να απομακρυνθούν οι κεραίες από την περιοχή τους.

Η κίνηση αυτή βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τους κατοίκους της Καλαμπάκας και η επιτροπή εξέδωσε το παρακάτω ευχαριστήριο.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

«Εμείς οι κάτοικοι της περιοχής Εργατικού κέντρου Καλαμπάκας ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και προσήλθε στην αποψινή μας συνάντηση.

Όλοι μαζί μπορούμε να αγωνιστούμε για να διεκδικήσουμε το δικαίωμά μας για υγεία, ασφαλή διαβίωση και ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

 

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ»

Load More Related Articles
Load More In Τρίκαλα
Comments are closed.

Check Also

Χ. Καλιώρα: Το «Πρώτα ο Άνθρωπος», δεν είναι επικοινωνιακό τρικ, αλλά επιλογή ζωής, συνεχίζουμε ξανά, όλοι μαζί!!!

Πριν από τέσσερα χρόνια ξεκίνησε, πρώτη φορά για εμένα, το ταξίδι της προσφοράς, στον απαι…