unnamed
Η σειρά καλλυντικών της Zealots of nature του ομίλου της COCO-MAT, συνδυάζει την παραδοσιακή γνώση, τη σύγχρονη έρευνα, τα φυσικά συστατικά και την ισχυρή δέσμευση στην αισθητική, δημιουργώντας μια μοναδική σειρά καλλυντικών και προϊόντων προσωπικής φροντίδας και ομορφιάς.

Η Energizing Body Cream της Zealots of nature, αποτελεί βήμα βαθιάς ενυδάτωσης και περιποίησης της επιδερμίδας του σώματος. Η επιδερμίδα μας κατά τη διάρκεια των φθινοπωρινών μηνών έχει αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης, καθώς αποτελεί τη μεταβατική περίοδο ανάμεσα στο καλοκαίρι –που η επιδερμίδα αφυδατώνεται- και στο χειμώνα. Η σύστασή της με παχύρευστη υφή, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα και απαλή και λαμπερή όψη.

Περιέχει ενυδατικούς, αναζωογονητικούς παράγοντες, με τις ευεργετικές ιδιότητες βιολογικής καλλιέργειας ελληνικού ελαιολάδου και εκχυλισμάτων μανταρινιού. Απορροφάται άμεσα, χαρίζοντας στο κουρασμένο δέρμα αίσθηση δροσιάς, σφριγηλότητας και φρεσκάδας. Το ελαιόλαδο αποτελεί κύριο συστατικό ενυδάτωσης της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα το άρωμα από μανταρίνι και βασιλικό προσφέρουν τόνωση και θρέψη.
Η σειρά καλλυντικών της Zealots of nature, εταιρία του ομίλου της COCO-MAT, έχει δημιουργήσει και αναπτύξει ολοκληρωμένη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας για την καθημερινή φροντίδα του με στόχο ένα δέρμα λαμπερό και υγιές.

Ανακαλύψτε την Energizing Body Cream στα καταστήματα COCO-MAT και σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Λίγα λόγια για την ZEALOTS of NATURE

Η ZEALOTS of NATURE, μέρος του Ομίλου COCO-MAT, δραστηριοποιείται στον τομέα του ξενοδοχειακού εξοπλισμού και πιο συγκεκριμένα στα Hotel Amenities. Πρόκειται για μια εταιρεία που έχει σχεδιάσει και αναπτύξει μία υψηλής ποιότητας σειρά προϊόντων προσωπικής φροντίδας & ομορφιάς, με βασικό συστατικό το ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, για ολοκληρωμένη κάλυψη των φυσικών αναγκών του προσώπου και του σώματος σε όλα τα στάδια φροντίδας του.

Όλα τα προϊόντα δημιουργήθηκαν αντλώντας έμπνευση από την «Αισθητική της Καθημερινότητας», που αποτελεί και motto της ZEALOTS of NATURE καθώς και την επιστήμη της φιλοσοφίας σχετικά με τους τομείς της ζωής μας, που συνήθως αμελούμε ή διαχειριζόμαστε μηχανικά.

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

«Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία δύο σημαντικών τμημάτων του έργου, ολοκληρώνουμε …