fyteia ok

Κατασχέθηκαν (30) δενδρύλλια κάνναβης, ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης και κλώνων κάνναβης, καθώς και καλλιεργητικά σύνεργα

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση στοιχείων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων και συνελήφθησαν προχθές (18-08-2019) το πρωί, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο άτομα, ηλικίας 63 και 60 ετών.

Ειδικότερα, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκε η φυτεία σε παραποτάμια περιοχή, μέσα στην οποία κατελήφθησαν οι δράστες να καλλιεργούν (20) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (3,1) μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα (9) εκριζωμένα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (3,1) μέτρα.

Στην κατοχή των δραστών, καθώς και σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν:

  • ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους (1,6) μέτρων,
  • συσκευασίες με κλώνους κάνναβης και αποξηραμένη κάνναβη, συνολικού βάρους (852) γραμμαρίων,
  • ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης, συνολικού βάρους (167) γραμμαρίων,
  • καλλιεργητικά σύνεργα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Άτρωτος ο Μαράβας, μέσα από μια μεγαλειώδη νίκη! Δεν βρέθηκε ακόμη η «Αχίλλειος πτέρνα» του (βίντεο/φωτό)

«Άτρωτος» τελικά αποδείχτηκε για άλλη φορά και στην 3η κατά σειρά εκλογική μάχη, για την κ…