kannavi

Συνελήφθησαν τρία άτομα, κατηγορούμενα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων δενδρύλλια κάνναβης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Εντοπίστηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης σε οικία στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν προχθές (27-03-2020) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, τρία άτομα, κατηγορούμενα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία ενός εκ των δραστών, παρουσία και των άλλων δύο δραστών, κατά την οποία εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος με πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο καλλιέργειας υδροπονικής κάνναβης.

Από το χώρο της καλλιέργειας κατασχέθηκαν:

  • δύο θάλαμοι μέσα στους οποίους καλλιεργούνταν πέντε δενδρύλλια κάνναβης, ύψους (40) εκατοστών, σε ισάριθμες γλάστρες,
  • μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,
  • διάφορα σύνεργα υδροπονικής καλλιέργειας (σύστημα λαμπτήρων, συσκευή μέτρησης θερμοκρασίας, μηχανισμός ανακύκλωσης του αέρα και μηχανικός χρονοδιακόπτης), καθώς και
  • τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Κώστας Αγοραστός στη Λάρισα:  Όλα από την αρχή, καλύτερα. Μαζί μπορούμε. Δώστε  δύναμη  στη δύναμή σας για να περάσουμε όλοι μαζί, δυνατά, μπροστά στην επόμενη μέρα για τους ανθρώπους της  Θεσσαλίας 

Η Λάρισα έστειλε το πιο ηχηρό μήνυμα ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη και τη στήριξή της στον …