IMG_5635

Ενισχυμένη εμφανίζεται η ομάδα της Πηγής, μετά & το μεταγραφικό χειμωνιάτικο «παζάρι»& κανείς δεν το κρύβει πλέον στο στενό περιβάλλον της ομάδας, αλλά & στους κύκλους των φιλάθλων της, ότι μοναδικός στόχος πλέον είναι η άνοδος της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία του Ερασιτεχνικού τοπικού ποδοσφαίρου.

Δύο μεταγραφές, δύο νέα πρόσωπα έρχονται πλέον να προστεθούν στο ρόστερ του Συλλόγου. Μιλάμε για τον νεαρό Γιάννη Γιαννακόπουλο (23 ετών) ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ & λύνει περαιτέρω τα χέρια του επίσης νέου κόουτς Απ. Σέμπρου, όσον αφορά στις επιλογές & σχήματα που σχεδιάζει, καθώς & του πολύπειρου Αντώνη Πράττα, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Α.Ο. Κεφαλοβρύσου & επιστρέφει ξανά στα «πάτρια» εδάφη.

Η Πηγή πλέον, ύστερα & από τα νέα μεταγραφικά δεδομένα & το σερί των τελευταίων νικών, πατάει γκάζι για άνοδο, αρχής γενομένης από το ματς της Πέμπτης (2/2) στο εκτός έδρας ματς με την Ένωση Μουριάς σε «εμβόλιμη» αγωνιστική, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, που επικράτησαν κατά το προηγούμενο διάστημα.

Αποστόλης Σέμπρος
Αποστόλης Σέμπρος(κόουτς)
Αντώνης Πράττας
Αντώνης Πράττας
Γιάννης Γιαννακόπουλος
Γιάννης Γιαννακόπουλος
Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…