ELMET 1

Η αποχή της συντριπτικής πλειοψηφίας των εκπαιδευτικών από την ηλεκτρονική ψηφοφορία  (πάνω από 90% στην Πρωτοβάθμια και από 90% στη Δευτεροβάθμια) αποτελεί μια μεγάλη νίκη που δίνει δύναμη σε όλους τους εργαζόμενους!

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Τρικάλων χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους μέλη του που απείχαν σχεδόν καθολικά από την εκλογική παρωδία!

Υπερασπιστήκαμε το δικαίωμά μας να δρούμε και να σκεφτόμαστε ελεύθερα, να επιλέγουμε εμείς τον τρόπο εκλογής των αντιπροσώπων μας. Υπερασπιστήκαμε τα σωματεία μας από την κυβερνητική παρέμβαση, τον κρατικό έλεγχο και τη νοθεία.

Από αυτή την διαδικασία αποδείξαμε με τον πλέον αποφασιστικό τρόπο ότι, όταν θέλουν οι εργαζόμενοι, μπορούν να επιβάλουν το δίκιο τους, να κουρελιάσουν τους σχεδιασμούς κάθε κυβέρνησης. Αυτή η μάχη είναι παρακαταθήκη για το μέλλον. Με το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ακυρώσαμε κάθε προσπάθεια να εισαχθούν τέτοιες νόθες διαδικασίες στα σωματεία μας, συνολικά στο υπόλοιπο Δημόσιο.

Το ΔΣ της ΕΛΜΕΤ καταγγέλλει τη Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την κοινοποίηση των ψηφοδελτίων των υπηρεσιακών εκλογών, παρά την έγγραφη αίτηση όλων των παρατάξεων για την απόσυρσή τους. Αντί να ανακαλέσει, όπως όφειλε, με πράξη της την ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων όλων των παρατάξεων, επέλεξε -ίσως για να εμποδίσει την καθολική απόρριψη της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας από τους εκπαιδευτικούς- να στηρίξει (ανταποδοτικά;) την κυβερνητική  πολιτική και τις ψευδοεκλογέςΚεραμέως.

Στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που ζούμε, όπως ενωμένοι απαντήσαμε στις εκλογές – παρωδία, έτσι ενωμένοι και τώρα πιο δυνατοί, συνεχίζουμε τον αγώνα για υγεία, μόρφωση και δουλειά με δικαιώματα. Συνεχίζουμε τον μαζικό αγώνα μας για να επιβάλουμε lockdown στην αντιλαϊκή πολιτική.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΕΥΔΟΕΚΛΟΓΩΝ ΕΛΜΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ 956
ΨΗΦΙΣΑΝ
ΠΥΣΔΕ 46
ΑΠΥΣΔΕ 40
ΚΥΣΔΕ 45

 ΥΓ. Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΤ έχει ήδη ζητήσει να μας χορηγηθούν άμεσα από την εφορευτική επιτροπή και τη  Διευθύντρια Εκπαίδευσης οι εκλογικές καταστάσεις, η κατάσταση ψηφισάντων και το πρακτικό αρχαιρεσιών!

Για  το Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε.Τ

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Περισσότερες από 24.000 Ακαδημαϊκές Ταυτότητες έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet

Ξεπέρασαν τις 24.000 οι Ακαδημαϊκές Ταυτότητες που έχουν αποθηκευτεί στο Gov.gr Wallet. Συ…