Troxaio (1)

Τροχαίο ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό,  σημειώθηκε σήμερα στις 2:30 το μεσημέρι, στην επαρχιακή οδό Μουζακίου – Λαζαρίνας στο ύψος του κόμβου με Γόμφους.

Συγκεκριμένα ο οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου που εκινείτο με κατεύθυνση από Λαζαρίνα προς Μουζάκι, λίγα μέτρα μετά τον κόμβο για Γόμφους, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και μπαίνοντας στο αντίθετο ρεύμα να συγκρουσθεί πλαγιομετωπικά με διερχόμενο φορτηγό αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς Λαζαρίνα στο οποίο επέβαιναν ο οδηγός του και ένας ακόμη συνοδηγός, οι οποίοι μετά το ατύχημα δεν παρουσίασαν ούτε γρατζουνιά.

Μετά την σύγκρουση ο 58χρονος οδηγός του ΙΧ, ο οποίος επέβαινε μόνος του σ’ αυτό, με ελαφριές εκδορές, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Μουζακίου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες ενδεδειγμένες βοήθειες και κατόπιν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για προληπτικούς λόγους και περαιτέρω ιατρικό έλεγχο, μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Καρδίτσας.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα διενεργεί το Α.Τ. Μουζακίου.

Troxaio (2)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …