elefantes-e-19320-1

Τρελό hangover είχε μια παρέα ελεφάντων στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας, η οποία ανακάλυψε κρασί κρυμμένο σε ένα χωράφι και το κατανάλωσε!

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν 14 ελέφαντες να έχουν πέσει ξεροί στον ύπνο αφότου κατανάλωσαν κρασί που βρήκαν σε ένα χωράφι με καλαμπόκι.

Συγκεκριμένα, ήπιαν κοντά στα 30 κιλά κρασί, με αποτέλεσμα να μεθύσουν και να μη μπορούν να περπατήσουν! Έτσι, αποφάσισαν να πάρουν έναν υπνάκο σε κοντινό κήπο.

 MEANWHILE FEW #ELEPHANTS DECIDED TO USE ALCOHOL TO SANITIZE TRUNKS IN WUNNAN, CHINA. THEY WERE RAIDING CROPS SOMEHOW FOUND WINE. AND THE LOOK AFTER DRINKING TOO MUCH. AS A FACT ELEPHANTS ARE FOND OF ALCOHOL, THEY ARE GOOD AT FINDING THAT ALSO, ESPECIALLY HANDIYA IN TRIBAL BELTS. PIC.TWITTER.COM/K77FYUIFQR— PARVEEN KASWAN (@PARVEENKASWAN) MARCH 18, 2020

Ο Παρβίν Κασβάν, μέλος της ινδικής δασικής υπηρεσίας αναφέρει πως η συγκεκριμένη πρακτική των ελεφάντων συνηθίζεται και στην Ινδία, όπου οι άνθρωποι κρύβουν το αλκοόλ που οι ίδιοι παρασκευάζουν, αλλά οι ελέφαντες το βρίσκουν.

Όπως εξηγεί, οι ελέφαντες λατρεύουν το αλκοόλ και έχουν γίνει καλοί στο να το ανακαλύπτουν, ειδικά στη Χαντίγια, της Ινδίας.

Πηγή: topnews.gr

Load More Related Articles
Load More In Κόσμος
Comments are closed.

Check Also

Επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού στο Ανθηρό. Σώος στην υγεία του…

(φωτό, Αρχείου) Ολόκληρη επιχείρηση εντοπισμού κυνηγού, έχει στηθεί από σήμερα το απόγευμα…