Arxiki

Πόσο σπάνιο είναι να βλέπεις κανείς γυναίκα εκτροφέα καναρινιών & πόσο δύσκολο για την ίδια & μάλιστα σε περιοχές της επαρχίας;

Για την συνδημότισσά μας Ελένη Εμμανουήλ από τον Αγ. Βησσαρίωνα, τίποτα δεν είναι δύσκολο, ούτε σπάνιο, για κάτι που αγαπάς πραγματικά. Έτσι η ίδια ξεκινώντας πριν από είκοσι χρόνια με ένα απλό καναρίνι που έκανε δώρο στις κόρες της, δημιούργησε πλέον στην αυλή του σπιτιού της τον δικό της μικρό παράδεισο, αναπτύσσοντας χρόνο με το χρόνο την δική της ξεχωριστή σχέση με τους μοναδικούς φτερωτούς της φίλους, τα καναρίνια.

Για την Ελένη τα καναρίνια δεν είναι ένα απλό χόμπι, αλλά ένας τρόπος ζωής, μία σχέση αγάπης,,στοργής & φροντίδας, μία ευχάριστη ενασχόληση, με την οποία απερίφραστα έχει επιλέξει να αξιοποιεί τον ελεύθερό της χρόνο.

Η Ελένη στο εκτροφείο της, φιλοξενεί & εκτρέφει δύο εκ των τριών κατηγοριών καναρίνια…χρώματος & εμφάνισης. Στα χρώματα διαθέτει κίτρινα μωσαϊκά, αχάτες κόκκινα μωσαϊκά & σατινέ κίτρινα μωσαϊκά, ενώ στον τύπο εκτρέφει ράτσες όπως τα τζάπαν χόσο, ράτζα εσπανιόλ & σκοτς φάνσυ, καναρίνια με τα οποία θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε έκθεση-διαγωνισμό, ως μέλος του Σ.Κ.Α.Θ. (Σύλλογος Καναρινόφιλων Αγριοπουλιών Θεσσαλίας), που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα την ερχόμενη εβδομάδα, με τις βραβεύσεις να γίνονται την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στις 10:00πμ, στην αίθουσα «Μάρκελλου», αρχές της οδού Γαριβάλδη & μπορείτε να παρακολουθήσετε, θαυμάζοντας από κοντά τους υπέροχους αυτούς φτερωτούς μας φίλους.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί…

Eleni ektrofi (1)

Eleni ektrofi (2)

Eleni ektrofi (3)

Eleni ektrofi (4)

Eleni ektrofi (5)

IMG_3074

IMG_3075

IMG_3076

IMG_3077

IMG_3079

IMG_3080

IMG_3081

IMG_3082

IMG_3083

IMG_3086

IMG_3087

IMG_3088

Load More Related Articles
Load More In Χόμπι - Επιχειρείν - Ελεύθερος Χρόνος
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Κωστάκης: Η ήρεμη Δύναμη! του Κώστα Μαράβα & σε αυτή την εκλογική Σύγκριση!

  «Προχωράμε μαζί & πάλι με πολιτικό ήθος & εντιμότητα», είναι το κεντρικό σύ…