Basket 2

Οργασμός έργων & στον αθλητικό τομέα για τον Δ. Πύλης, που περιλαμβάνει εκσυγχρονισμό δύο γηπέδων μπάσκετ, σε Πύλη & Γόμφους, με την κατασκευή αντικραδασμικού τάπητα στα ήδη υπάρχοντα, αλλά & την κατασκευή εκ βάθρων γηπέδου 5Χ5 στην Τ.Κ. Παραποτάμου.

Τα τρία έργα βάζει «μπρος» η Π.Ε. Τρικάλων, σε συνεργασία με τον Δ. Πύλης & τους κατά τόπους προέδρους των εν λόγω Κοινοτήτων. Έργα που αναμένεται να παραδοθούν στο αθλητικό κοινό, περί τα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ στα δύο γήπεδα του μπάσκετ, ήδη έχουν προχωρήσει τα ασφαλτικά με την στρώση του ασφαλτοτάπητα.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η τελική στρώση με αντικραδασμικό ρολό πάχους 6mm (τύπου ISOPOL ή ισοδύναμου) και χυτή, ακρυλικής βάσης, αυτοεπιπεδούμενη, αντιολισθηρή τελική επένδυση, (τύπου ELASTOTURF ή ισοδύναμης), ενώ στο τέλος θα γίνει η γραμμογράφηση των γηπέδων με χρώμα υψηλών αντοχών κατάλληλο για εξωτερικές επιφάνειες, με βάση από ακρυλικές ρητίνες, τύπου ELASTOMARK ή τεχνικά ισοδύναμη).

Σε γήπεδα όπου δεν υπάρχει φωτισμός, προβλέπεται εγκατάστασή του καθώς & περίφραξή τους, ενδεχομένως σε δεύτερο χρόνο.

Αναφορικά με την κερκίδα στο γήπεδο του Πορταϊκού, οι εργασίες αυτής προχωρούν κανονικά (όπως διαφαίνεται & στην σχετική φωτό)  & αναμένεται να ολοκληρωθούν σε διάστημα ενός μηνός περίπου από τώρα.

Basket Gomfwn

Basket pyli

Kerkida

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Άτρωτος ο Μαράβας, μέσα από μια μεγαλειώδη νίκη! Δεν βρέθηκε ακόμη η «Αχίλλειος πτέρνα» του (βίντεο/φωτό)

«Άτρωτος» τελικά αποδείχτηκε για άλλη φορά και στην 3η κατά σειρά εκλογική μάχη, για την κ…