Arxiki

Εκπαιδευτική εκδρομή στο Οινοποιείο- – Αποστακτήριο της οικογένειας «Τσιαρδάκα» στους Γόμφους, πραγματοποίησαν οι μαθητές του Δημ. Σχολείου Γόμφων & στο πλαίσιο υλοποίησης Περιβαλλοντικών Προγραμμάτων, σήμερα το πρωί.

Στον χώρο του Οινοποιείου- – Αποστακτηρίου τους υποδέχτηκε με πολύ μεγάλη χαρά ο υπεύθυνος αυτού κ. Γιώργος Τσιαρδάκας, ο οποίος τους ξενάγησε στους χώρους παρασκευής τσίπουρου & κρασιού.

Ο κ. Τσιαρδάκας εξήγησε με απλό τρόπο στα παιδιά, την διαδικασία βήμα-βήμα από τον τρύγο ως την εμφιάλωση, του τσίπουρου & του κρασιού, ατμοποίησης και ψύξης των στέμφυλων, αλλά και για όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που πρέπει να πληρούνται κατά την παρασκευή και εμφιάλωσή τους, ενώ απάντησε σε μια σειρά ερωτημάτων, πάνω σε απορίες που είχαν οι μαθητές για την όλη διαδικασία!

Στο τέλος της περιήγησης & στον αύλειο χώρο της επιχείρησης, προσφέρθηκαν στους μαθητές αναψυκτικά & σπιτικά εδέσματα, ενώ οι δάσκαλοί τους είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα του Οινοποιείου (τσίπουρο & κρασί), συνοδευόμενα φυσικά από εκλεκτούς, για την περίσταση, μεζέδες.

IMG_3046

IMG_3047

IMG_3051

IMG_3052

IMG_3053

IMG_3056

IMG_3060

IMG_3062

Load More Related Articles
Load More In Εκπαίδευση
Comments are closed.

Check Also

Χρ. Ζιάκας: Είμαι πάντα δίπλα στον κάθε πολίτη δίνοντας λύσεις. Δεν είμαι επαγγελματίας πολτικός, μιλάω με πράξεις

Αεικίνητος, πιστός, και ευσυνείδητος στον ρόλο του & τελικά αποτελεσματικός, αποδείχθη…