dragasakis

Εκδήλωση-Διαδικτυακή Συνέντευξη Τύπου με τον Γιάννη Δραγασάκη-Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα: 5.30 μ.μ

Θέμα:Η διαχείριση της πανδημίας στην οικονομία και η επόμενη μέραΣυζητάμε με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, πρώην Αντιπρόεδρο και Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς για όλες τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις όπως: 

– Για την πορεία της οικονομίας εν μέσω του δεύτερου κύματος πανδημίας και του δεύτερου πανελλαδικού lockdown. Παρότι η ελληνική κοινωνία έχει επιδείξει αξιοσημείωτη υπευθυνότητα, η Κυβέρνηση δεν ολιγωρεί απλά στη διαχείριση της
υγειονομικής και της οικονομικής κρίσης αλλά δημιουργεί το έδαφος για μία κοινωνική κρίση διαρκείας.

– Για τον προϋπολογισμό του 2021 ο οποίος δεν θωρακίζει τη χώρα και τους πολίτες στο υγειονομικό πεδίο, καθώς τα όσα προβλέπονται για τη στήριξη του ΕΣΥ είναι εντελώς ανεπαρκή, ούτε όμως και στο οικονομικό, αφού η βαθιά ύφεση που προβλέπεται να συνεχιστεί και το 2021 θα έχει μεγάλες επιπτώσεις σε εισοδήματα και απασχόληση.

– Για το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας οι πόροι του οποίου είναι κρίσιμο
να ενταχθούν σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα εγγυηθεί τη μακροχρόνια
ανθεκτικότητα της χώρας και τη βιώσιμη ανάπτυξη με ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα.

– Για το Σχέδιο Πισσαρίδη, που αντί να κοιτά στο μέλλον, στην αντιμετώπιση των πολλαπλών κρίσεων και προκλήσεων, προκρίνει λύσεις του ακραία νεοφιλελεύθερου παρελθόντος.

– Για τα ζητήματα δημοκρατίας, πολυφωνίας και ομαλής λειτουργίας των θεσμών που αναδεικνύει η αυταρχική διακυβέρνηση της ΝΔ.

– Για την προοδευτική πρόταση διεξόδου από την κρίση. Για τα δύο σχέδια που παρουσιάσαμε (Μένουμε Όρθιοι Ι και ΙΙ) με στόχο την άμεση αντιμετώπιση της πανδημίας, τις προτάσεις μας για το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, για το πρόγραμμα της νέας προοδευτικής διακυβέρνησης της χώρας. Για τις ριζοσπαστικές- προοδευτικές αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα.

– Για την πορεία και τον μετασχηματισμό του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Η εκδήλωση-συνέντευξη τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα του facebook της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Τρικάλων:

https://www.facebook.com/syrizatrikalon

 

Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Load More Related Articles
Load More In Πολιτικά
Comments are closed.

Check Also

Ολοκληρώθηκε η παράδοση- παραλαβή & η συγκρότηση σε Σώμα του νέου ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Δ. Πύλης

Από το απερχόμενο ΔΣ του Εμπορικού Συυλόγου Πύλης, εξεδόθη η κάτωθι σχετική ανακοίνωση …