ekdilosi_kalambaka3

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας μουσικοχορευτική εκδήλωση με τίτλο «Παραδοσιακή Γιορτή», η οποία έλαβε χώρα στον υπαίθριο χώρο του πρώην ΚΕΓΕ στην Καλαμπάκα.

Όσοι είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν απόλαυσαν μια θαυμάσια μουσική περιήγηση στον χώρο της ελληνικής δημοτικής παράδοσης, με το υπέροχο ηχόχρωμα και το ύφος γνωστών καλλιτεχνών της περιοχής.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων μέσα στα πλαίσια της ενίσχυσης του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της μητροπόλεως, όπου τα έσοδα αυτής, θα διατεθούν για την ανακούφιση αδύναμων συνανθρώπων της μητροπολιτικής περιφέρειας.

Ο μητροπολίτης Σταγών κ. Θεόκλητος στο σύντομο χαιρετισμό του αφού εξέφρασε την χαρά του για την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου που αγκάλιασε αυτήν την πρωτοβουλία η οποία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, υπογράμμισε πως «σήμερα μαζευτήκαμε όλοι μας εδώ για να μοιράσουμε με την παρουσία μας αγάπη που την έχουμε όλοι μας ανάγκη».

Κλείνοντας ο κ. Θεόκλητος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους κοπίασαν για την πραγματοποίηση αυτής της επιτυχημένης μουσικοχορευτικής βραδιάς.

ΟRTHODOXIA.INFO | Αναστάσιος Βόπης

ekdilosi_kalambaka8

ekdilosi_kalambaka1

ekdilosi_kalambaka2

ekdilosi_kalambaka4

ekdilosi_kalambaka5

ekdilosi_kalambaka6

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Πωλείται μονοκατοικία 110 τμ στο Μουζάκι

Πωλείται μονοκατοικία 110 τ.μ , με οικόπεδο περίπου  250 τ.μ στο Μουζάκι Καρδίτσας, απέναν…