astynomia Thessalias

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι κατόπιν της επιβολής του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας ιδιωτικών επιχειρήσεων, από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, εκπονείται ειδικό σχέδιο αστυνόμευσης.

Πρόκειται για σχέδιο που περιλαμβάνει την εκδήλωση υπηρεσιακών ενεργειών, με σκοπό την εμφανέστερη και εντονότερη αστυνόμευση όλης της περιφέρειας της Θεσσαλίας, ακόμα και των πιο απομακρυσμένων περιοχών.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται εποχούμενες Αστυνομικές περιπολίες, βάσει προγραμματισμού και σύμφωνα με τις επικρατούσες συνθήκες κατά περιοχή αρμοδιότητας κάθε Αστυνομικής Υπηρεσίας.

Απώτερος σκοπός είναι η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και η παρουσία της Αστυνομίας δίπλα στον πολίτη και τις ανάγκες του, διαμέσου της επίτευξης συνεχούς, ουσιαστικής και αποτελεσματικής παρουσίας της Αστυνομίας, της άμεσης επικοινωνίας των πολιτών και των φορέων με την Αστυνομία και της πρόληψης και καταστολής της εγκληματικότητας.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Την Πέμπτη 2/11, η υποδοχή του ιερού λειψάνου του Αγ. Γεωργίου, στην Πιαλεία