P7078785

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Θεσσαλίας  κ. Βασίλειος Αναγνωστόπουλος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Απασχόλησης και Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κ. Ντίνος Μπάρδας υποδέχτηκαν αντιπροσωπεία του International Μodel CampMeteora Wrestling Academy”, που πραγματοποιείται στην πόλη της Καλαμπάκας από 6-13 Ιουλίου 2017. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν μέλη της οργανωτικής επιτροπής και ο Δρ Ιωάννης Μπάρμπας, Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΦΑΑ – ΔΠΘ, ο Δρ. Bahman Mirzaei, Μέλος της UWW Scientific Commission, Καθηγητής της Exercise Physiology, του Πανεπιστημίου του Guilan, Rasht, Ιράν και ο Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Πάλης του Ιράν κ. Ghasem Ghassabian.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έγινε παρουσίαση του αναλυτικού προγράμματος του camp, το οποίο περιλαμβάνει προπονήσεις αθλητών και αθλητριών πάλης ηλικίας 13-17 ετών με διακεκριμένους και διεθνείς ομοσπονδιακούς προπονητές, σεμινάριο προπονητών από πανεπιστημιακούς εισηγητές και ξεναγήσεις στα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία της περιοχής.

 Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην εξέλιξη της διοργάνωσης και στην εδραίωσή της ως θεσμού. Η οργανωτική επιτροπή ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή της, ενώ οι οικοδεσπότες συνεχάρησαν τον Αθλητικό Παλαιστικό Σύλλογο Τρικάλων και το Κέντρο Εκπαίδευσης Αθλητών Παλαίστρα, τους εμπνευστές της μεγάλης αυτής αθλητικής διοργάνωσης. Τόνισαν τη μεγάλη αθλητική ιστορία της περιοχής των Τρικάλων και υπογράμμισαν την αξία της διοργάνωσης που  καθιστά τον νομό  παγκόσμιο αθλητικό προορισμό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Περιφέρειας Θεσσαλίας  κ. Βασίλειος Αναγνωστόπουλος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Απασχόλησης και Εμπορίου της Π.Ε. Τρικάλων κ. Ντίνος Μπάρδας μετέφεραν την πίστη του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη στον αθλητισμό, ως φορέα  πολιτισμού και μοχλού διαπαιδαγώγησης των νέων. Υπογράμμισαν ότι, η Περιφέρεια Θεσσαλίας στέκει αρωγός στη σπουδαία αυτή αθλητική συνάντηση, που επιβεβαιώνει τις μεγάλες δυνατότητες της νέας γενιάς προετοιμάζοντας το έδαφος για μεγάλες διακρίσεις και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις εργασίες του camp.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Με όλη την προσοχή στο Μαρούσι, ο ΑΣΚ

Το Σάββατο στις 7.00 μ.μ, οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν τον πρωταθλητή της περυσινής Eli…