aloanos708

Θύμα ξυλοδαρμού στις φυλακές του Αυλώνα όπου κρατείται έπεσε ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε μια διαμάχη ανάμεσα στον 19χρονο και συγκρατούμενούς του από την Αλβανία οι οποίοι τον θεώρησαν ανεπιθύμητο. Όλα ξεκίνησαν με λεκτική ένταση και κατέληξαν στον άγριο ξυλοδαρμό του κατηγορούμενου για το φόνο της Ελένης Τοπαλούδη, με αποτέλεσμα ο 19χρονος να μεταφερθεί χτυπημένος στο νοσοκομείο των φυλακών.

Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αναρτηθεί και ένα βίντεο με πολύ σκληρές εικόνες στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, οι δράστες της επίθεσης κατά του 19χρονου φέρονται να προειδοποιούν ότι σε περίπτωση που επιστρέψει στις φυλακές Αυλώνα ο νεαρός θα έχει την ίδια μεταχείριση.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας αποφασίστηκε να προφυλακιστούν την περασμένη Παρασκευή. Μάλιστα, ενώ βρίσκονταν στο δικαστικό Μέγαρο Ρόδου για την κατ’ αντιπαράσταση απολογία τους είχαν συγκεντρωθεί εξοργισμένοι πολίτες απέξω και τους αποδοκίμαζαν, με την αστυνομία να αποφασίζει εν τέλει, μετά και την απόφαση για την προφυλάκισή τους,  να τους φυγαδεύσει για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο 19χρονος Αλβανός μεταφέρθηκε στις φυλακές Αυλώνα (όπου σημειώθηκε το συμβάν), ενώ ο 21χρονος Ροδίτης στις φυλακές Γρεβενών.

Να σημειωθεί ότι ουσιαστικά ο ένας κατηγορούμενος ρίχνει το βάρος της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στον άλλον. Το σίγουρο είναι ότι στην άρνηση της κοπέλας στις σεξουαλικές τους επιθυμίες εκείνοι την χτύπησαν άγρια και ενώ ήταν ακόμη ζωντανή την πέταξαν από τα βράχια στη θάλασσα.

iefimerida.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Τρικαλινοί δρομείς στον Μαραθώνιο της Βιέννης!!!

Ακόμη μια αποστολή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων σε Μαραθώνιο του εξωτερικού ! Αυτή την φο…