αθλητισμός copy

Μαχιά Βάσω 2Της Βασιλικής Μαχιά.

Άλλη μία εβδομάδα με πολλούς αγώνες για τις αθλητικές ομάδες του δήμου  Καλαμπάκας έφτασε στο τέλος της. Η κάθε ομάδα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό διεκδικώντας την νίκη.

Την Κυριακή, 20 Μαρτίου, η ομάδα βόλεϊ Πανκορασίδες Β’ του Φιλαθλητικού Καλαμπάκας έχασε από την Α.Ε. Καρδίτσας  με 2-3 σετ. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο της Καλαμπάκας και οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Σε έναν άλλο αγώνα, την Κυριακή 27 Μαρτίου, οι Πανκορασίδες Β’ κέρδισαν στον αγώνα απέναντι σε ομάδα του Φιλαθλητικού Τρικάλων με 0-3 σετ.

Στο μπάσκετ πραγματοποιήθηκαν δύο αγώνες στην πόλη της Καλαμπάκας την εβδομάδα που μας πέρασε. Στις 24 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας ανάμεσα στον Α.Ο. Καλαμπάκας και την ομάδα Ικάρων των Τρικάλων. Το Σάββατο, 26 Μαρτίου, ο Α.Ο. Καλαμπάκας υπερίσχυσε των Μάγων Τρικάλων με 55-77.

Στον χώρο του ποδοσφαίρου τώρα, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, είχε ενδιαφέροντες αγώνες.

Το Σάββατο, 26 Μαρτίου, ο Βράχος Καστρακίου νίκησε την ομάδα των Παραληθαίων σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Ρίζωμα Τρικάλων, με τελικό σκορ 0-5 και τα Μετέωρα υπερίσχυσαν εντός έδρας της ΑΕΤ με 2-0. Την Κυριακή, 27 Μαρτίου, η ομάδα του Αγιοφυλλικού έχασε από την Πιαλεία με 4-0, ο Α.Ο. Βυτουμά από την Φιλύρα με 4-1 καθώς και η ομάδα της Ασπροκκλησιάς από αυτή του Ασπρόβαλλτου με τελικό σκορ 2-3. Είχαμε, όμως, και μία νίκη. Η Δόξα Χρυσομηλιάς κέρδισε σε αγώνα απέναντι στον Ροπωτό με 0-1.

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Πιστοποιημένο Green Data Center η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Με στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και την ενδυνάμωση της υπεύθυνης εν…