Bou (1)

Σε αναμμένα κάρβουνα καθόταν Πρόεδρος των Γόμφων Κ. Ποντίκας το τελευταίο διήμερο, καθώς η νεροποντή που τύλιξε & τον Δ. Πύλης, εκτός από κατολισθήσεις, έφερε & «φουσκοποταμιές», έχοντας ως αποτέλεσμα να ξυπνήσουν μέσα του οι δύσκολες στιγμές που βίωσε και η Κοινότητα του με τον ΙΑΝΟ τον περασμένο Σεπτέμβρη, καθώς το ρέμα που διατρέχει τους Γόμφους από τη νότια πλευρά τους & στο σημείο που αυτό δημιουργεί στροφή στην είσοδο – έξοδο του χωριού προς Μουζάκι, είχε φτάσει στα όριά του & τελευταία στιγμή με επέμβαση «Μιχαλάκη» και στέλνοντας τα νερά προς το έτερο αποστραγγιστικό ρέμα του βόρειου τομέα, απεσωβίσθησαν τα χειρότερα.

Πολλοί είναι οι Γομφαίοι που θα θυμούνται ότι το συγκεκριμένο σημείο(είσοδος-έξοδος προς Μουζάκι) κατά το παρελθόν, έδωσε πλημμυρικά φαινόμενα & μάλιστα σε μία περίπτωση, υπήρξε η αιτία κατάπτωσης διώροφης κατοικίας σε απόσταση 100 περίπου μέτρων από το σημείο που το ρέμα έσπασε.

Δια τούτων λοιπόν περί ων ο λόγος ανησυχίας του προέδρου, που ωστόσο σήμερα & για καλή του τύχη, φίλος του διαθέτων τσάπα περιοπής & διερχόμενος του σημείου όπου επί του ρέματος υπάρχει τοιχίο που στέλνει τα νερά στην βόρεια πλευρά, προφυλλάσσοντας έτσι τους Γόμφους από δύσκολες καταστάσεις & είχε μπαζωθεί επικινδύνως με φερτά υλικά, του έριξε 3-4 τσαπιές πετυχαίνοντας εμβάθυνση τοις κοίτης στο σημείο, αλλά παράλληλα & πτώση της πίεσης του προέδρου, τουλάχιστον ως την άλλη φορά που θα χρειασθεί πάλι την βοήθειά του.

Εδώ είναι που κολλάει & το…Εάν έχεις φίλους διάβαινε…στέλνοντας συνάμα & τα Χαιρετίσματά σου στην Εξουσία!

Bou (2)

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Χρήστος Σταϊκούρας: Παραδίδουμε, ενοποιημένο, το μεγαλύτερο τμήμα του Αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας, Ε65

«Με τη σημερινή παράδοση στην κυκλοφορία δύο σημαντικών τμημάτων του έργου, ολοκληρώνουμε …