KARDITSA-1

Ο Δήμος Τρικκαίων και οι Εθελοντές Τρικάλων συνεχίζουν για δεύτερη εβδομάδα τη συγκέντρωση ειδών από του τρικαλινούς και τις τρικαλινές για τους πληγέντες από τον «Ιανό», Δήμους. Η τεράστια προσφορά ειδών από τους πολίτες του Δήμου Τρικκαίων και η συνεχής ανάγκη για ενίσχυση των πληγέντων, οδήγησαν σε λήψη απόφασης για συνέχιση της συγκέντρωσης των προσφερόμενων ειδών.

Ηδη πραγματοποιήθηκαν 4 αποστολές στους γειτονικούς Δήμους Καρδίτσας και Μουζακίου, καθώς από την πρώτη ημέρα οι τρικαλινοί/ες ανταποκρίθηκαν και πάλι στο κάλεσμα του Δήμου Τρικκαίων και των Εθελοντών Τρικάλων. με τον τρόπο αυτόν, όπως τόνισε ο εντεταλμένος για τον εθελοντισμό δημοτικός σύμβουλους Τρικκαίων κ. Μιχ. Λάππας «οι τρικαλινοί και οι τρικαλινές δείξαμε και πάλι έμπρακτα την αλληλεγγύη και τη στήριξή μας στους πληγέντες».

Ο Δήμος Τρικκαίων ευχαριστεί τους πολίτες, τους συλλόγους και τις επιχειρήσεις που μετέχουν στην προσπάθεια να βοηθηθούν οι πληγέντες από την κακοκαιρία.

Η συγκέντρωση των ειδών, γίνεται και πάλι στο Ε ΚΑΠΗ (έναντι ΔΕΗ), από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 μέχρι και το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2020, ώρες 09:00 – 13:00. Επίσης, τα απογεύματα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου και Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020.
Τα είδη που συγκεντρώνονται, είναι:

-είδη προσωπικής υγιεινής (οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρεμοσάπουνα, σφουγγάρια, σαπούνια, ξυραφάκια, αφρός ξυρίσματος, χτένες ωτοκαθαριστικά, χαρτιά υγείας, αποσμητικά roll on)

– κλινοσκεπάσματα

– είδη καθαρισμού (καθαριστικά πατώματος, καθαριστικά τζαμιών, χλωρίνη, υγρό πιάτων)

– τρόφιμα μακράς διαρκείας (μακαρόνια, όσπρια, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, δημητριακά, λάδι, καφές, ζάχαρη, πελτέδες, αλάτι)

πετσέτες προσώπου, σώματος

– μωρομάντηλα, γάλα και κρέμες για μωρά

πάνες μωρουδιακές και ενηλίκων

ΠΡΟΣΟΧΗ:
– Δεν χρειάζονται πλέον εμφιαλωμένα νερά
– Δεν χρειάζεται ρουχισμός

Η συγκέντρωση των ειδών γίνεται με αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Στις φωτό, αποστολή των ειδών με τη συνδρομή εθελοντών, προσωπικού της Π.Υ Τρικάλων, μελών του Συλλόγου Κρητών Νομού Τρικάλων «Ο Ψηλορείτης».

KARDITSA-2

KARDITSA-5

EIDI KARDITSA

Load More Related Articles
Load More In Κοινωνικά
Comments are closed.

Check Also

Από στις 8:00 η Σύσκεψη Φορέων και Σωματείων στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων. Η ανακοίνωση για την εργατική Πρωτομαγιά

Το Προεδρείο του Εργατικού Κέντρου  Τρικάλων καλεί σε ευρεία σύσκεψη των Σωματείων Ιδιωτικ…