troxaio (1) ok

Δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σήμερα σε Γόμφους & Πύλη με τις καιρικές συνθήκες να παίζουν σημαντικό ρόλο & στα δύο συμβάντα, καθώς η ολισθηρότητα του οδοστρώματος λόγω της βροχής, ήταν αρκετά αυξημένη.

Το πρώτο σημειώθηκε στη 1:30μμ στην περιοχή των Γόμφων στην επαρχιακή οδό που οδηγεί από τους Γόμφους προς το Μουζάκι, λίγο πριν τον κόμβο, όταν η οδηγός διερχόμενου ΙΧ έχασε τον έλεγχό του στο σημείο της τελευταίας στροφής, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος & εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο πρανές του εκεί αγρού, χωρίς η οδηγός να πάθει το παραμικρό & το ΙΧ χωρίς υλικές ζημιές.

Το δεύτερο συμβάν σημειώθηκε στην Πύλη γύρω στις 9:30μμ & στην έξοδο της πόλης προς Τρίκαλα, όταν ΙΧ αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Τρίκαλα, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τετράτροχη μοτοσικλέτα που είχε την ίδια με το ΙΧ κατεύθυνση & προπορευόμενη αυτού. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, στον οποίο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Κ.Υ. Πύλης, έχοντας κανονικά τις αισθήσεις του & κατόπιν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Τρικάλων για περεταίρω προληπτικό ιατρικό έλεγχο & φροντίδα. Τα δύο οχήματα υπέστησαν μικρές υλικές ζημιές.

Το προανακριτικό έργο για τα ακριβή αίτια & τις συνθήκες του ατυχήματος, έχει αναλάβει το Τμήμα της Τροχαίας Τρικάλων.

Trox Pyli (2)

Load More Related Articles
Load More In Τοπικά
Comments are closed.

Check Also

Θανάσης Λιούτας: Εντάσσονται στην πρώτη αρωγή και οι πλημμυροπαθείς κατ’ επάγγελμα αγρότες

Και οι κατ’ επάγγελμα αγρότες, των οποίων το πάγιο κεφάλαιο και ο εξοπλισμός, έπαθαν ζημιά…