enas-nekros-se-troxaio-dustuxima-me-ntalika-sto-upsos-tou-renti_9.w_l

(Φωτό: TheToc)

Δύο νεκροί και τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τέτάρτης, στο ύψος του ΙΚΕΑ.

Δύο νεκροί και τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Τέτάρτης, στο ύψος του ΙΚΕΑ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στις περίπου 5.40 ο οδηγός της νταλίκας που βρισκόταν στην άνοδο της Εθνικής έχασε τον έλεγχο για άγνωστους λόγους και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να παρασύρει τουλάχιστον δύο οχήματα στην ανεξέλεγκτη πορεία της και να τα λιώσει.

Στο σημείο έσπευσαν τόσο η Πυροσβεστική όσο και αστυνομικές δυνάμεις και πυροσβεστικά οχήματα.

Δύο άτομα απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους, ενώ μία γυναίκα απεγκλωβίστηκε από τις λαμαρίνες τραυματισμένη και μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Αττικό νοσοκομείο, στη ΜΕΘ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο άντρες είναι ο ένας νεαρής ηλικίας και ο άλλος σχετικά μεγαλύτερης.

Και οι τρεις μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Αττικό νοσοκομείο.

Φωτογραφία: TheToc
Φωτογραφία: TheToc

Η νταλίκα έχει βρεθεί στον παράδρομο της Εθνικής.

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των τριών ατόμων συμμετείχαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Σημειώνεται ότι, πριν από λίγο, δόθηκαν στην κυκλοφορία οι δύο λωρίδες της Κηφισού, που είχαν κλείσει λόγω του δυστυχήματος με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ουρά χιλιομέτρων. Σύμφωνα πάντα με την Τροχαία, ομαλοποιείται σιγά – σιγά η κατάσταση αλλά η κίνηση γίνεται με πολύ αργούς ρυθμούς.

Διεξάγεται έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα. Ανεπιβεβαίωτη πληροφορίες που μεταδόθηκε από τηλεοπτικό σταθμό αναφέρει ότι ο οδηγός της νταλίκας οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

thetoc.gr

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Η Πιαλεία τίμησε τους γερόντους της, στην «34η Γιορτή γερόντων»

Η 34η Γιορτή Γερόντων στην Πιαλεία Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πιαλείας (ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟ…