41aa109a06f3dc0ff18324686e4dea82_L

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στο Βόλο

Ταυτοποιήθηκαν μέχρι στιγμής δύο από τους δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου δύο περιπτώσεις κλοπής που είχαν διαπραχθεί το προηγούμενο έτος στο Βόλο.

Ταυτοποιήθηκαν μέχρι στιγμής ως δράστες δύο άτομα, ηλικίας 20 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας την (24-04-2017) το βράδυ στο Βόλο, οι δύο δράστες μαζί με ακόμη έναν άγνωστο συνεργό τους διέπραξαν τα ακόλουθα:

  • αρχικά αφαίρεσαν Ι.Χ φορτηγό αυτοκίνητο από υπαίθριο χώρο στάθμευσης στο Βόλο, ενώ
  • στη συνέχεια μετέβησαν με το προαναφερόμενο όχημα σε επιχείρηση, απ’ όπου αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα από χαλκό και μπρούτζο, συνολικού βάρους (2,5) τόνων, καθώς και διάφορες μπαταρίες οχημάτων, συνολικού βάρους ενός τόνου.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου προκειμένου να διαπιστωθεί τυχόν εμπλοκή των δραστών σε παρόμοια αδικήματα, καθώς και να ταυτοποιηθεί ο άγνωστος συνεργός τους.

Load More Related Articles
Load More In Αστυνομικό Δελτίο
Comments are closed.

Check Also

Κ. Μαράβας: Όλοι ενωμένοι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου & την ευημερία των δημοτών μας

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημότες του Δήμου Πύλης που με την ψήφο τους,  έδειξαν …