Arxiki

Φανερή η διαφορά δύναμης ισχύος ανάμεσα σε Ένωση Μουριάς/Δροσερού & Γόμφους, καθώς οι γηπεδούχοι, όπως αποδείχτηκε, είχαν ένα εύκολο απόγευμα σήμερα στην έδρα τους, φτάνοντας στο εκκωφαντικό 7-1 τελικό σκορ, σημειώνοντας την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας στον β’ όμιλο.

Ένα ματς που παρά το χορταστικό σκορ, ήταν μέτριο σε θέαμα γενικά με ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο η Ένωση είχε την υπεροχή, προηγήθηκε γρήγορα στο 13′ με ωραία ψιλοκρεμαστή κεφαλιά του Ζυγολίκα & στο 20′, πέτυχε το δεύτερό της γκολ με τον Τσιγαρίδα σε φάση πάρε-βάλε από τον Παπαϊωάννου.

Ωστόσο η επιπολαιότητα στην επίθεση τής απέτρεψε την δυνατότητα να διευρύνει περαιτέρω το σκορ, κοντραρίστηκε από τους Γομφαίους, οι οποίοι ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο & στο 28′ κατάφεραν να μειώσουν με τον Μπαλκίζα, όταν αυτός με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αιφνιδιάζοντας τον έμπειρο Πατσιά, ενώ στο 44′ η Ένωση καρδιοχτύπησε, καθώς δυνατό σουτ αντιπάλου της, ανάγκασε τον Πατσιά σε εκπληκτική απόκρουση, αποσοβώντας την ισοφάριση.

Αντ’ αυτού, στο επόμενο κιόλας λεπτό, ήρθε το τρίτο γκολ της Ένωσης στο 45′ με κοντινό πλασιέ του Παπαϊωάννου.

Το δεύτερο ημίχρονο υπήρξε πραγματικά μονόλογος για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πέτυχαν άλλα τέσσερα τέρματα, στο 59′, με δυνατό μακρινό σουτ του Κούζα, στο 66′ οι Γομφαίοι υπέπεσαν σε αυτογκόλ, ύστερα από σέντρα του Ζυγολίκα στο κέντρο της άμυνας, στο 73′ & στο 76′ άλλα δύο εύκολα γκολ με τον Παπαϊωάννου, ο οποίος σημείωσε έτσι χατ-τρικ, για να φτάσουν τελικά στο ευρύ 7-1.

Η Δ/ση της Ένωσης Μουριάς/Δροσερού & το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου, ευχαριστούν & δημόσια την επιχείρηση Χαλβαδοποιίας – Λουκομαδοποιίας  «ΤΑΤΣΙΟΣ», για την παραχώρηση-δωρεά προπονητικού υλικού.

Τον αγώνα παρακολούθησε & ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων κ. Χρ. Σιμορέλης, καθώς ως γνωστόν η Μουριά αποτελεί γενέτειρά του & όταν οι υποχρεώσεις του το επιτρέπουν, είναι κοντά στην αγαπημένη του ομάδα.

Προπονητές

Ένωση: Γκουγκουλής

Γόμφοι: Παπαθανάσης

Διαιτητής: Ζήσης

Βοηθοί: Τζιότζιος/Αργυρόπουλος

*Με τις  φούξια στολές η Ένωση, τις μπλε οι Γόμφοι.

 

IMG_1430

(φωτό:ο Πρόεδρος της Ένωσης Βάιος Καλύβας & ο έφορος αυτής Χρόνης Δρούζης).

IMG_1431

IMG_1436

IMG_1441

IMG_1449

IMG_1465

IMG_1478

IMG_1490

IMG_1495

IMG_1498

IMG_1502

IMG_1506

IMG_1521

Load More Related Articles
Load More In Αθλητικά
Comments are closed.

Check Also

Πεζοπορία στα Μετέωρα, διοργανώνει η Ο.Λ.Κ. στις 08/10

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η Ορειβατική Λέσχη Καλαμπάκας διοργανώνει πεζοπορία στην περιοχή τ…