Eleni-Topaloudi1-1-768x576

Οι δυο βασικοί ύποπτοι, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός είναι οι δολοφόνοι της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο. Ομολόγησαν ότι είναι εκείνοι που σκότωσαν την Ελένη Τοπαλούδη.

Από χθες είχαν κριθεί ως οι βασικοί ύποπτοι καθώς είχαν πέσει σε αντιφάσεις στις καταθέσεις τους.

Οι αξιωματικοί του Λιμενικού μετά από έρευνα στο υλικό καμερών από την περιοχή όπου διέμενε η άτυχη φοιτήτρια έφτασαν στους δύο άνδρες που φαινόταν πως ήταν και οι τελευταίοι που την είδαν ζωντανή.

Η άτυχη κοπέλα έχει καταγραφεί να μπαίνει στο λευκό βαν που ανήκει στον έναν από τους δύο και στη συνέχεια να απομακρύνεται από την περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι της. Στη συνέχεια τα στοιχεία από κάμερες αλλά και μαρτυρίες που έχουν συγκεντρώσει οι αρχές, λένε ότι το λευκό βαν με την κοπέλα και τον έναν από τους δύο δράστες έκανε στάση σε καφετέρια, όπου επιβιβάστηκε και ο δεύτερος δράστης.

Οι αξιωματικοί που ερεύνησαν την υπόθεση φαίνεται μάλιστα ότι εντόπισαν ίχνη της κοπέλας και σε ένα σπίτι, έναν χώρο που σχετίζεται με τον έναν από τους δύο και έτσι αποφάσισαν να τους καλέσουν για εξέταση.

Εκεί οι δυο άνδρες έπεσαν σε αντιφάσεις.

Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν ότι οι δυο δράστες, αφού οδήγησαν την άτυχη Ελένη στο σπίτι του ενός, επιχείρησαν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή μαζί της. Όταν εκείνη αντιστάθηκε, προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν και όταν εκείνη προσπάθησε να διαφύγει τη χτύπησαν στο κεφάλι με κάποιο αντικείμενο.

Σύμφωνα με την “Δημοκρατική” της Ρόδου ο Αλβανός φέρεται να κατάφερε χτυπήματα στην νεαρή γυναίκα, χτυπώντας την με σίδερο σιδερώματος στο κεφάλι και να την έπιασε από το λαιμό.

Οι δυο δράστες δεν σταμάτησαν εκεί. Θεωρώντας ότι η κοπέλα είναι νεκρή μετά το χτύπημα στο κεφάλι φόρτωσαν το σώμα της στο λευκό βαν και πήραν το δρόμο για τη Λίνδο με σκοπό να ρίξουν το σώμα της στη θάλασσα και να εξαφανίσουν τα στοιχεία σε βάρος τους.

Τα στοιχεία από την πορεία του αυτοκινήτου είναι στη διάθεση των αρχών μέσα από κάμερες ασφαλείας και έτσι οι δυο δράστες αναγκάστηκαν να ομολογήσουν, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες ότι ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλο.

Προφορικά οι δύο φέρονται να ομολόγησαν αλλά παραμένει άγνωστο, αν έχουν καταθέσει τα ίδια σε έγγραφη απολογία καθώς δεν επετράπη η επικοινωνία και η παρουσία των δικηγόρων τκατά την ώρα της εξέτασής τους.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και σύντομα φαίνεται ότι θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Σήμερα αναμένεται και η επίσημη ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου, ενώ η σορός της άτυχης φοιτήτριας θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερή της πατρίδα, στο Διδυμότειχο.

newsit.gr, Με πληροφορίες από τηλεόραση ΣΚΑΙ και Δημοκρατική

Load More Related Articles
Load More In Ελλάδα
Comments are closed.

Check Also

Η Ενορία Παναγίας Επισκέψεως, πανηγυρίζει τον Άγ. Αρσένιο

Η Ενορία Παναγίας Επισκέψεως και η των Τρικκαίων πόλις Πανηγυρίζουν τον Άγιο Αρσένιο, Επίσ…