foto-ape-mpe_13

Διήμερη οικογενειακή επίσκεψη στην «πρωτεύουσα» των Χριστουγέννων τα Τρίκαλα, πραγματοποιεί σήμερα Παρασκευή & αύριο Σάββατο ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από την σύζυγό του Μαρέβα & τον ένα του γιο.

Ο κ. Μητσοτάκης προηγουμένως θα κάνει μία στάση στη Λαμία και συγκεκριμένα στην Σπερχειάδα, λαβαίνοντας εκ του σύνεγγυς ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής του νότιου τμήματος του αυτοκινητοδρόμου Ε-65.

Φτάνοντας στα Τρίκαλα, θα επισκεφθεί κοινωνικές δομές του Δ. Τρικκαίων, τον «Μύλο των Ξωτικών» και κατόπιν θα παραστεί στην διευρυμένη συνεδρίαση της τοπικής ΝΟΔΕ στο «Αετών Μέλαθρον». Με το πέρας της σύσκεψης ο κ. Πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για την πόλη της Καλαμπάκας, όπου & θα διανυκτερεύσει.

Αύριο Σάββατο, συνοδευόμενος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κ. Αγοραστού, του Αντ/ρχη κ. Χρ. Μιχαλάκη & λοιπών στελεχών της γαλάζιας παράταξης, θα επισκεφθεί τον ιερό χώρο των Μετεώρων & την κοινωνική δομή του Δήμου «Βοήθεια στο σπίτι».

Κατόπιν θα αναχωρήσει για την πόλη της Λάρισας, επισκεπτόμενος εκεί το τοπικό κέντρο ΑμΕΑ.

Οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο και για επικείμενη επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στο φράγμα Μεσοχώρας, κάτι που πλέον δεν ισχύει.

Load More Related Articles
Load More In Θεσσαλία
Comments are closed.

Check Also

Μήνυμα του Δ/ντή της ΔΠΕ Τρικάλων, για την Επέτειο του «ΟΧΙ»

Η 28η Οκτωβρίου 1940 αποτελεί μια κορυφαία στιγμή της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας, μια επ…